vrijdag 1 mei 2015

herberg het oude nest



 
Vrijdagavond, als begin van mijn vakantie heerlijk uit eten geweest met de eetclub. De uitnodiging was wat vaag, ik kon me geen voorstelling maken bij herberg van ouds 't nest.
Het was even zoeken in het nostalgische Rijswijk, maar ineens zag ik het liggen, ergens verscholen aan de andere kant van het parkje wat er ligt. Onopvallend een restaurant, of  te wel de herberg, het was prachtig. Bij binnenkomst was ff de vraag wat is dit.. maar volgens Ins, de eetsite van het web kreeg dit restaurant een dikke 8 dus dan is de spanning en de hoog lat hoog gelegd. Dus het moest wel wat zijn. Natuurlijk zaten de anderen er al, die konden het gemakkelijker vinden dan ik,. .. ik had wat pech met zoeken van een parkeerplaats, want dat was wel even lastig, omdat er voor mijn gevoel niet genoeg zijn, later bleek echter een plek te zijn als je wat verder de doodlopende weg inreed maar ja dat wist ik niet. Het eten, was heerlijk, wat een genot om er te eten. Ik ben begonnen met een bladerdeeg hapje met feta en spinazie, daarna een italiaaans gerecht met heerlijke kaas en frietjes.. ja weer frietjes, en daarna een blanke dame met chocolade.. helaas donkere chocolade terwijl met witte chocolade is het veel lekkerder heb ik ontdekt bij een ander restaurant. Natuurlijk hebben we ook vreselijk gelachen en gepraat met een app die er is waar bij je kan zien hoe oud je over komt, ik deed er niet aan mee, maar natuurlijk wel even thuis geprobeerd en ja hoor 5 jaar jonger dan ik echt ben.. dus dat doe ik goed.. zoals ik altijd al zeg neem geen kinderen, geen eigen huis en geen vrouw dan blijf je jong..
Ik kan aanraden om hier een keer te eten het is een sfeervol restaurant en geweldige leuke bediening die veel humor heeft en lol. Een aanrader

Geen opmerkingen:

Een reactie posten