zaterdag 2 mei 2015

Challenge


Inmiddels kunnen we er niet meer onderuit.. het is heel simpel, de jeugd van nu, doen veel aan Challenges en vinden dat enorm stoer. Ik hou mijn hart vast bij zoveel onverstandige dingen.

De kids van nu.. dagen elkaar uit om iets te doen wat eigenlijk niet verstandig is.. maar toch ze doen het.... Het begon lang geleden met planking , dat is wel ff gek maar toch het is gezond voor je lijf, ik lig tenslotte niet voor niets bijna wekelijks een keer als plank op de vloer in de sportschool, maar toch het gaat verder.
 Eerst hoorde je over het kaneeleten. Een lepel vol kaneel moest worden opgegeten door iemand, Dat was stoer... maar toch het was niet zonder gevaar.

 Je had de drank challenge, die nog gevaarlijker was, je moest in een korte tijd heel veel drinken en dan een trap af lopen etc.. gevolg veel gebroken benen etc. Ineens dook het op...

de deo challenge, het was de bedoeling om zo lang mogelijk een busje deodorant op je huid, en dit zo dicht mogelijk op de huid, ongeveer, 2 cm en dan drukken zo lang als je kan.. gevolg gigantische brandplekken die bijna niet meer weg gaan... ik heb de wonden er van gezien, en geloof me je word er niet knapper op.

Er was ook nog even de ijblokjes uitdaging, je ging dan zout op je huid leggen en legde daar een ijsblokje op , of omgekeerd dat weet ik niet meer maar de wonden waren enorm.. en ook pijnlijk.

Nu heb je dan de dikke lippen chalenge...  lippen laat je opbollen door een glas over je lippen te doen en dan de lucht te zuigen uit het glas.. gevolg prachtige dikke lippen, denken ze.. Het resultaat is schrikbarend.. soms ontploffen lippen en krijgen ze dat bij na niet meer goed, en vaak zie je een hele grote blauw verkleuring om de lippen heen... Een soort van zuigvlek maar dan anders..

Kortom ik vraag me af waar de jeugd nu mee bezig is en ik maak me er zorgen over, ze gaan steeds verder met zichzelf en hun lichaam te verminken... laten ze gewoon een leuke tato plaatsen ergens dat is gewoon toch dan wat leuker dan dit soort dingen te doen of uit te proberen.

hier onder wat foto's van de genoemde uitdagingen en ook nog een filmpje...  met de top 10 challenges ik zou zeggen bekijk het en verbaas je.. maar ga het niet zelf doen

linkje naar een site over een aantal challenge die men zoal doet klik hier







Geen opmerkingen:

Een reactie posten