vrijdag 15 mei 2015

hemelvaartbootcamp

 
Gisteren heb ik me laten verleiden om weer een keer mee te doen met een Bootcamp. Dit was een speciale georganiseerde omdat deze bootcamp buiten de sportschool omgaat. Ooit zijn we begonnen met 4 personen maar langzaam is het uitgegroeid tot een echte club die komen en mee willen doen. Dit keer dus ook. Om 10 uur verzamelen bij het meer, en dan maar aan de slag. Het begin is altijd afschuwelijk, vreselijk, en ik vloek wat af.. wat een ellende is dit. Gaandeweg de ochtend begint het toch leuker te worden en ga je steeds meer genieten van het buiten zijn, het doen van de oefeningen samen en vooral ook van de sfeer die er is. We vloeken met elkaar wat af, we lachen, we zweten, we klieren en we zijn sportief bezig. Dit keer hadden we de mazzel dat die gene die de bootcamp verzorgde een blessure had waardoor we dus niet zo erg fanatiek aan de slag moesten, en veel op dezelfde plek bleven, heerlijk was dit. WE hoefden een keer niet het halve meer rond te rennen om weer bij het begin te komen. Ik vraag me dan ook vaak af, als je een rondje moet rennen, waarom je niet gewoon stil blijft staan, ten eerste ben je er sneller en je bent minder moe... en het scheelt ook tijd. Dit schijnt niet de juiste instelling te zijn. Maar goed de oefeningen waren dit keer erg op de plek en erg bijzonder. Er was een hele dubieuze oefening bij waar ik verder niet over zal uitweiden. maar ik denk dat een aantal mensen het daarna nog erg leuk en gezellig hebben gehad met hun partner. Dan niet de partner waarmee ze hier aan het trainen waren. Al hoewel sommigen misschien ook wel.
De oefeningen waren zoals ik al schreef bijzonder maar ook nieuw, gevolg dat je dus wel ff moet nadenken hoe je het het beste kan doen en zeker hoe je dit uit moet voeren zonder dat je blessures op gaat lopen.
Aan het einde kregen we een kop thee, of chocolade melk, en konden we kiezen uit twee stukken koek. De koek heb ik overgeslagen de thee niet, en natuurlijk is het heerlijk om zo met elkaar bezig te zijn in het wild. en te genieten
Speciale dank natuurlijk naar de organisator van dit geheel
De pinksterdagen verheug ik me nu al op
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten