maandag 1 maart 2021

spelletjes..

Omdat de mannen hadden gezien dat ik ook erg van spelletjes hou, besloten  Misjel en Marco om maar eens de uitdaging aan te gaan bij Catan kijken of ze konden winnen. Het begon hoopvol, Marco had al 40 x gewonnen van Misjel, tegen Misjel 1 x.

Je kon in het spel zien dat ze aan elkaar gewaagd waren, ze speelden vaker, toch had ik het geluk dat ik het eerste potje won, dus ik was blij.. had mijn dorpen ook op een mooie plek staan.
Het tweede potje won Misjel, dus we vonden dat Marco ook wel een kans mocht hebben om een spelletje te winnen.

De we gingen over Katten meppen..  geweldig kaartspel. en je moet er ook vreselijk om lachen als je dat spel speelt. het is de eenvoud zelve maar zo leuk. zodra je het spel begrijpt en er inzit is het zo leuk om te spelen.  Kortom een aanrader dat spel.

Tot slot gingen we over op Rummicup het spel waar ik altijd erg goed in was toen ik het nog elke week speelde, maar ja dat doe ik niet meer helaas, dus de scherpte was er van af. en dat bleek ook wel
Marco won de drie spellen
De einduitslag was Marco 4 spellen gewonnen, Misjel 4 spellen gewonnen en ik had 1x een spel gewonnen maar had wel lol voor 10.

Zoals gewoonlijk is het gewoon gezellig met elkaar en geniet je enorm van het samen zijn.
 
Natuurlijk had ik brownies gebakken met daarbij slagroom, tevens kon ik mooi de biertjes die in het borrelpakket zaten pakken om deze te delen, kortom het was gezellig
 
Erg leuk is het om te zien hoe de mannen elkaar uitdagen en ik doe mee, ik zit er tussen en doe mijn ding, het echte fanatisme heb ik nog niet helemaal maar dat heb ik eigenlijk nooit als ik een spelletje doe, ik geniet van het spelen, van de lol, het gaat niet om het winnen maar om het spelen met elkaar.
 
Kortom het was wederom een gezellige middag en ik zie uit naar meer.
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten