donderdag 18 maart 2021

oh Help..ik weer..

 

In een verstandige bui omdat ik het zat was al die classrooms maar steeds te zien, besloot ik maar eens alle mappen op te ruimen, ook de mappen die een gedeelde map is met collega's.

Dus mijn huis was al aardig opgeruimd, nu nog de computer zodat ik wederom ruimte in mijn hoofd en in  mijn computer, hart en huis heb.. leek me wijs

In al mijn onwetendheid begon ik enthousiast met het bekijken van de bestanden die in mijn beleving wel weg konden, en begon ze dus enthousiast als ik ben te archiveren, niet verwijderen , dat doe je niet je slaat het op in het archief voor later.. dus dat heb ik gedaan. ging vlot.. totdat ineens een lieve collega ging melden dat bij hem alles op afstand dingen waren verdwenen.. dus ik eerst ook nog wat gek bij mij ook. want ja bij mij waren zo ook weg.

Als digibeet had ik nog niet 1 met 1 opgeteld totdat ik bedacht oh shoot dat ik natuurlijk gedaan, dus ik heb het maar opgebiecht.. en meteen alles terug gezet, hoop ik.

Wat afschuwelijk dit, hierover schaam ik me de ogen uit mijn kop want ik dacht als man van de wereld en dus ook van de computers het wel te kunnen doen maar nee dus. dat ging niet helaas.

Kortom ik heb besloten dat ik alleen nog dingen ga verwijderen die ik zelf heb gemaakt zodat ik het overzicht blijf houden. Dat lijkt me het beste  in dit geval.

Maar dat is iets wat ik weer leer, is ook een mooi iets

Gelukkig is het team nogal scherp en weet ik ook dat ik dit nog jaren om mijn oren krijg geslagen maar dat maakt niet uit dat hoort er ook bij ik zal het kruis dragen... maar dan nog. het komt wel goed. 

 Gelukkig konden mijn collega's er later erg om lachen en ik ook, maar oh wat voelde ik me dom en opgelaten mede omdat ik ook nog zo leuk reageer op een app van een collega je bij mij ook... nou ja....  ach ik doe mijn best.. ik los problemen wel op.. ctr alt delete zou ik zeggen

 

Het is weer opgelost en dus werkt het weer hoop ik


Geen opmerkingen:

Een reactie posten