donderdag 4 maart 2021

moest er toch aan geloven

 

Aangezien ik toch wel op mijn gewicht wil letten, maar eigenlijk geen weegschaal wil en me dus altijd op de sportschool woog..  moest ik nu wel om

Het is een stap mede omdat ik niet elke week op dat ding wil staan, ik wil alleen net voor een vakantie op de weegschaal gaan staan omdat ik dat een beter iets vind.

Zo kan je zien of het heeft gewerkt wat je doet, zeker wat ik nu doe, gewoon gezond eten en genoeg bewegen.  en dan gaat het niet snel, dat kost gewoon tijd, en dat is prima.

Kortom ik twijfelde zou ik wel of zou ik nou niet aan een weegschaal beginnen.

Alsof de duvel er mee speelt ineens kreeg ik een mail van Samen Gezond dat ik een weegschaal kon kopen die alles meet, vet, spieren, vocht maar ook je bmi berekend etc., kortom iets luxer dan wat ik gewend ben.. hij kost bijna 50 euro maar aangezien ik bijna 10.000 punten bij elkaar gelopen heb, ik doe aan wandelen,  en per week haal ik 250 punten. Ik spaar meestal voor vrijkaartjes voor pathe, maar ja dat zit er ook even niet niet momenteel dus dan moet je iets anders verzinnen, kon ik deze weegschaal kopen voor slechts 18 euro en moest ik 3000 punten inleveren.

Heb even getwijfeld maar uiteindelijk toch over stag gegaan en deze weegschaal gekocht.

Nadat ik hem met wat kunst en vliegwerk, en vooral veel opnieuw beginnen en alles wissen geïnstalleerd had, ben ik er op gaan staan, zoals het hoort in Adams kostuum, en het blijkt inderdaad dat ik niet echt ben aangekomen in vergelijking met de laatste meeting maar ik wet wel dat er nog 6 kilo af moeten dus ik moet nog even flink aan de slag.

Het scheelt dat ik volgende week weer aan het werk ga, volledig voor de klas. alles klassen 1 en 2 ga ik weer les geven dus dan verbrand ik veel energie en ondanks dat ik dit ook lekker vind, verheug ik me er wel op, heb ik er wel zin in..  het geeft me meer energie dan wat ik nu al zo lang doe.

Mijn voornemen om hoe dan ook naar mijn werk te lopen en terug te lopen blijft ik volhouden hoop ik, al zit er 1 dag tussen dat dat niet gaat lukken dan moet ik met de auto omdat ik de polder werk, maar ook dat komt goed dat kan niet anders

Kortom we gaan ervoor en  we gaan onszelf weer aanpakken zodat het weer goed gaat en op naar de laatste  6 kiloknallers die moeten verdwijnen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten