zondag 14 maart 2021

het welles nietes met Post NL

Zoals weer eens bleek blijken de wegen van de bezorgers van Post Nl totaal anders dan ik ze begrijpen kan. Inmiddels door de lockdown bestel ik wat meer dingen omdat ik het nodig heb voor mijn  werk, of voor het wandelen.
Zo had ik ook besloten omdat ik zoveel wandel, eens wat betere spullen te kopen om nog beter en gemakkelijker te kunnen wandelen.. kortom, ik had er over nagedacht!
 
Op het moment dat je het bericht krijgt dat je je pakket kan ophalen ben ik altijd blij. Meestal laat ik het bezorgen bij mij thuis, maar nu dus niet, omdat ik weer aan het werk ben.
 
Dus op vrijdag 5 maart ging ik naar het post.nl ophaalpunt, waar men mij al kent, mede omdat daar een moeder werkt van een oud leerling van mij, waar ik altijd nog even een leuk praatje over heb. dus dat is altijd leuk en zeer geslaagd.
 
Dus ik kwam daar, incluis paspoort ook het bericht van Post Nl en kwam tot de ontdekking, dat het pakket er niet was.. maar er stond duidelijk dat hij was bezorgd op het aflever punt in mijn mail, bij nakijken in de  computer daar bleek dat het pakket dus niet was aan gekomen. heel vreemd.
 
Het verhaal werd nog vreemder toen ik de track and trace nog een keer aanklikte ik het bericht kreeg dat het pakket was opgehaald. maar mijn vraag was door wie dan ? Ik was het zeker niet geweest, men had mij daar namelijk ook niet gezien en men had ook niets ontvangen.
 
Kortom raadsels heel veel raadsels.... de tip die ik kreeg was kom morgen nog even want het kan zijn dat het een dag later is.. dus ik de volgende dag er weer heen en nee hoor niet aangekomen, dus kreeg ik de tip om maar contact te zoeken met Post nl en ook met de afzender van het pakket.
 
Dus dat heb ik gedaan... om een lang verhaal kort te maken wat waarschijnlijk toch wel lang gaat worden..  
Dus ik mailde meteen naar Post Nl en naar de afzender. sorry herstel tegenwoordig gaat het via de app, dus dat was wat lastiger maar goed ging ook goed.. 

Na veel heen en weer gedoe kwamen ze met de opmerking dat het pakket was opgehaald volgens de Post  Nl maar ik denk dat ze niet hebben onderzocht bij het ophaal punt want die hadden kunnen aantonen dat hij niet is aangekomen daar.. kortom raadsels

en nog steeds geen antwoord.

Kortom we wachten maar af wat de gevolgen zijn.. ik hoop wel dat ik mijn bestelling in ieder geval krijg


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten