dinsdag 23 maart 2021

thuiswerken... ophef

   

 Zoals blijkt doet corona wel gekke dingen met mensen, ik vind deze poster geweldig mede omdat ik meteen moet denken aan een prachtige blog van Jiske over haar respect voor de docenten op haar toilet.. dat was humor, en dit ook. alleen dat moet je zien.. die ik helaas niet kan vinden op you tube..

ik vind het ijzersterk

maar gelukkig zijn er andere mensen... die niet overal de humor van inzien, okey hij heeft zijn broek op de de enkels en dat is ook heel wijs natuurlijk mara zoals je ziet draagt hij keurig een onderbroek.. een zwarte... een regel van de lotus, zwart is huid.. dus daar stopt het ontkleden van een lotus slachtoffer...

 lees hieronder en verbaas. en ach gelukkig wonen we in het WEsten waar we niet zo kleinzielig zijn... 

oh maar dit speelt zich af in mijn dorp.. hoe kan dat nou.


Walging over poster van thuiswerker met broek op de enkels: ‘Van de pot gerukt’

Raadsleden walgen van de poepende man die overal in Alphen hangt. De SGP heeft burgemeester Spies aan haar jasje getrokken. ‘Over smaak valt niet te twisten’, zegt zij.

Nou, mooie reclame voor Alphen!

Robert Jan Blom, raadslid Nieuw Elan

Broek op de enkels

,,De poster is onderdeel van een campagne waarin ‘bekende’ mensen uit onze gemeente worden afgebeeld”, zegt burgemeester Liesbeth Spies (CDA), verantwoordelijk voor communicatie. ,,Elk van de posters brengt in beeld hoe mensen in verschillende situaties omgaan met de coronamaatregelen. We proberen daarmee steeds een manier te vinden waarop we onze inwoners aanmoedigen zich aan de coronamaatregelen te blijven houden.” De ‘bekende’ man met de broek op de enkels is uitgever en AD-columnist Dennis Captein.

Raadsleden reageren over het algemeen ‘not amused’.  ,,Gatverdamme, zeg. Ik word er onpasselijk van. Bah!” zegt raadslid en oud-wethouder Robert Jan Blom van Nieuw Elan, de grootste partij in de raad. ,,Wie heeft dit bedacht? De gemeente Alphen? Nou, mooie reclame voor Alphen! Wat een slechte promotie. Van de pot gerukt.”

De boodschap die je hiermee geeft als gemeente is: wij hebben schijt aan u!

Wil Verschuur, Beter Alphen

Fractievoorzitter Ank de Groot van RijnGouweLokaal dacht dat het om een voortijdige 1 aprilgrap ging. ,,Smakeloos, maar iedereen zal het wel leuk vinden want anders krijg je weer de opmerking dat je geen gevoel voor humor hebt.’’

,,Walgelijke vertoning”, zegt SGP-fractievoorzitter Hans van Kuijk. ,,Niet-passend bij een gemeente, bij een overheid. Het slaat nergens op. Ik zal de burgemeester hierop aanspreken in het wekelijkse overleg van de fractievoorzitters.” Ook Wil Verschuur van Beter Alphen, de 80-jarige nestor van de raad, begint spontaan te kokhalzen. ,,Dit staat zo langs de weg? Ik vind het smerig. De boodschap die je hiermee geeft als gemeente is: wij hebben schijt aan u! Waardeloos, en dat is het communicatiebeleid van burgemeester Spies.”

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten