dinsdag 2 maart 2021

Anouk in de Voice

 

Er is altijd veel te doen over Anouk in de voice, toch wil ik het voor haar opnemen. Ze is inderdaad heel hard, zowel naar de deelnemers als naar haar mede juryleden. ze zegt zoals ze het ziet en voelt.

Recht voor zijn raap, recht door zee. Ze doet dit naar mijn inziens niet om  daardoor op te vallen of wat dan ook, maar eigenlijk is zij de enige die het telkens weer flikt. Men weet ook als deelnemer als Anouk draait dat ze voor je gaat als je voor haar kiest. Ze zegt ook waar het op staat.

Men dacht in het begin dat ze dit niet zou kunnen, toch heeft ze bewezen dat ze drommels goed weet wat talent is, wat een goede zanger of zangeres zal worden. Ze laat dat ook horen en zien. zeker bij de afgelopen uitzendingen.

Ik zie nog haar verbaasde blik toen Waylon koos voor een blond grietje, terwijl hij een top zangeres had die hij liet gaan met een leuke belofte dat hij haar zou helpen om in dit vak aan de bak te komen. maar men weet heel goed dat hij nou ook niet echt de meest glansrijke carrière heeft op dit moment even gehad dat wel maar goed zijn deelname aan het songfestival met het meest afschuwelijk lied  wat ooit is ingezonden , dat ik ook geweigerd heb te downloaden. en terecht hij kwam er niet ver en hoog mee.. 

Soms denk ik dat ze hem hebben laten meedoen met de finale omdat men het zo sneu vond voor Nederland dat ze er niet door heen kwamen.

Maar goed dat staat los van het verhaal over Anouk.

Anouk die inderdaad een mede jurylid aansprak op zijn zachtheid, dat je gewoon eerlijk moet zijn in wat je vind en dat mensen daar komen om van de artiesten te horen of ze wel of niet talent hebben..  en dan blijkt het dat ze dat niet hebben, Anouk zegt het.. ook heel eerlijk in de keuze die ze maakt. De grote verbazing dat ze een keer 2 meisjes niet meenam omdat ze het gewoon niet goed vond in de battle ze stuurde ze naar huis. Zo ook dat ze heel eerlijk zei tegen een kandidaat van haar, ik kan je een stoel geven maar weet nu al dat je er af gaat dus dat doe ik niet.. ik geef geen valse hoop.

Afgelopen vrijdag zag ik haar ingrijpen als eerste mede jurylid omdat een deelnemer totaal er naast zat, vals zong, en hij worstelde erdoor heen.,  Zijn coach zat te kijken, was verbaasd maar deed niets. zeeg ineen want hij kon nu niet meer winnen... want hij gaat winnen, niet de kandidaat maar hij is de man die met hem wil winnen....hij zag denk ik zijn win kansen verdwijnen  maar Anouk riep meteen Stoppen dit gaat niet.. overnieuw,. ze stelde hem gerust, gaf hem nog een paar tips.. met als gevolg dat hij een geweldige optreden gaf.. hij kon het.. ze vertelde ook dat zij daar ook last van heeft en dat het niets hoeft uit te maken voor hoe goed je bent..

Kortom om ik mag haar, en ben blij dat er in de jury van de Voice iemand zit met echt kennis van zaken en die oprecht is, die inderdaad  zakelijk betrokken is, maar ook duidelijk, ben je niet goed dan moet ik je laten gaan.. ik moet je beoordelen op wat je nu laat zien en dan vind ik het niet goed genoeg.. dus de anderen blijven.. 

Wat een aanwinst in de Voice, en als men ooit haar laat gaan, denk ik dat de voice een erg goede jury lid laat gaan.

Ik hoop dat ze dit keer weer gaat winnen met haar kandidaten dat zou 3x op een rij zijn en terecht...

ze heeft verstand van zaken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten