vrijdag 30 augustus 2019

Vakantie mijmeringen....

Voor velen zal het besef er niet zijn... maar het is de laatste vrijdag van de vakantie.. van slechts 6 weken vol met heel veel tijd waarin je heel veel kan doen, waar je heel veel kan ontdekken en waar je eindeloos lang in je bed kan liggen.. om maar iets te noemen.

Al moet ik bekennen dat ik er niet aan toe ben gekomen om eerlijk te zijn, maar dat is iets heel anders

Terugkijkend op mijn vakantie kan ik wel stellen dat het een vakantie is geweest waarin mijn innerlijke verandering naar buiten is gekomen. Ik heb mijn gang en toilet, zelfs 2 keer gewit, de eerste keer roomwit en dat overnieuw gedaan, daarnaast heb ik alle boedha's uit mijn gang en toilet gehaald, ik was ze zat, en daar hangen nu heel simpel en stijl vol slechts 3 prachtige foto's gemaakt door mij in het prachtige Berlijn en in het toilet hangt er eentje. Daarna ook mijn slaapkamer aangepakt, incluis de verwarming. alles gewit. ook een kast weggedaan waar ik al heel lang zat van was.. deze vervangen voor een metalen stelling die ik veel leuker vind, en 1 grote en 3 kleine schilderijen opgehangen van mijn geliefde Yogi man uit Berlijn. 

De gang, de slaapkamer en mijn toilet ademen nu rust en strakheid uit.. en ik vind het mooi en geniet ervan.. het is prachtig om te zien..

Zo ook het muurtje in de keuken aangepakt, waar mijn drankvoorraad stond, maar aangezien ik niet drink heb ik de wijn maar verbannen naar mijn keuken inloopkast, die ik tot grote verbazing en hilariteit van mijn buuf heb gewit en de vloer zwart heb gemaakt.. ze vind het dom maar moest wel bekennen dat het er wel strak uitziet.. en dat klopt.. ik vind dat je alles grondig moet doen of niet..

Daarnaast heb ik al mijn externe schijven uitgezocht, en alles in mapjes gemaakt, zo dat ik alles terug kan vinden, waar het moet staan. nog een paar stapjes te maken dan is dat ook klaar.. dan is de orde hersteld, is het overzichtelijk omdat ik zo akelig werd van de zooi die ik het daar van had gemaakt.

Daarnaast, natuurlijk ook weggeweest, natuurlijk naar mijn stad Berlijn, een heerlijke week met vriendin Ankie, het alternatief circuit is eer aan gedaan, we zijn er volop ingestort en er zo van genoten,, daarnaast het heerlijke kamperen in Utrecht, ik vind het niks in de tent maar het is zo vreselijk gezellig met elkaar en ik geniet altijd enorm

Daarnaast natuurlijk het weekeindje Schiermonnikoog, wat een bijzondere weekeinde weg was. Genoten van het eiland, het fietsen was een dingetje maar ook overleefd, kortom grenzen verlegd en opgezocht.

De vakantie naar Italiƫ is helaas komen te vervallen, om persoonlijke reden

Daarna nog de heerlijke dagen in London bij vriend Erwin, zo mooi en boeiend.. ik hou van deze stad en van Erwin. het is genieten en thuiskomen.

Daarnaast gisteravond nog snel even op het balkon de Boedhas weggehaald en er een Bansky poster, zie foto hierboven, die een tijdje in het Toilet heeft gehangen opgehangen... vind ik mooier en past beter bij de veranderingen in mij.. 

Er liggen nog wat projecten die in mij opkomen, mijn woonkamer kan ook wel een opknapper gebruiken en het grootste obstacel de studeerkamer.. ik weet wat ik wil en ik weet dat dat heel veel gaat kosten. beide ruimtes dus er gaat nu gespaard worden. en wie weet.. is het al klaar voor de zomer.

kortom dit was de vakantie van ontdekken, opruimen, leegmaken, ruimte krijgen en keuzes maken.. het was goed en ik kijk op alles met heel goed en opgeruimd gevoel op terug

Geen opmerkingen:

Een reactie posten