donderdag 15 augustus 2019

Moeders

Aangezien er door onvoorziene omstandigheden mijn reisje naar Italie niet doorging, ben ik vandaag naar mijn moeder vertrokken. Er even uit is toch wel erg prettig om eerlijk te zijn. 


Dus gisteravond laat nog mijn koffer over gepakt, om vandaag naar het verre noorden af te reizen.

Het is altijd fijn om weer even thuis te zijn, soms heb je het nodig om even afstand te nemen en even uit de drukte van de stad weg te zijn...

Onderweg zijn er van allerlei dingen door mijn hoofd gegaan, dat is het mooie van lange autoriten  je kan er niet uit en dus kan je de tig kanten bekijken die er zitten en zo langzaam kom je bij de kern en maakt het geheim zich zichtbaar. Het is mooi om te ontdekken voor mezelf hoe dingen vanuit mijn perspectief op hun plek vallen.

Onderweg besloten om toch nog mezelf een mini vakantie te gunnen. Natuurlijk spookt meteen Berlijn door mijn hoofd, maar ik besefte me ook dat het goed is  om mijn soulmate te zien. Dus het is London geworden. Ik heb er zin ook om te ervaren hoe fijn het reizen altijd is.

Bij mijn moeder eerst lekker bijgepraat om daarna even langs mijn vaders asplek te gaan. De rust die daar heerst is zo intens dat ik hem daar voel, al weet ik dat hij in mijn hart zit. Even weer steentjes neergelegd, de achtergelaten steen van de vorige keer was verdwenen en aangezien ik geloof in rituelen en in symbolen etc wist ik dat het klopte waar die steen voor stond is inderdaad verdwenen.

Daarna nog wat rond gereden door het stadje waar we maar even hebben gewoond maar wel leuk om mijn oude huis en oude school uit die tijd te zien. Wat was het klein in mijn herinnering was alles veel groter. Of zou het komen dat ik groter ben geworden.

Daarna met moeders tv gekeken, de slimste mens en de oude wijze dame wist veel, niet alleen levenservaring dus maar ook kennis etc. Ze is nog behoorlijk bij de tijd.

Nadat we nog wat hadden gepraat zijn we naar bed gegaan. Morgen is een nieuwe dag waar ik naar Groningen ga waar ik jaren heb gewoond .





Geen opmerkingen:

Een reactie posten