zondag 18 augustus 2019

Thuis

Na drie dagen bij mijn moeder te zijn geweest, de stad waar ik jaren heb gewoond weer eens bezocht te hebben, waar ik heerlijk rond heb gedwaald waar ik het verleden weer omarmt heb in gedachten, en dingen recht heb gelegd in mijn herinneringen, ging ik zaterdag terug naar Alphen.

Onderweg ging ik nog even langs bij een vriendin die daar een huisje heeft op een camping een prachtige plek, waar je echt tot rust komt.. een mooie pauze als je onderweg bent. 

Heerlijke thee gedronken en lekker gepraat met elkaar,  daarna door naar huis,, de weg naar huis was vol met tranen uit de hemel, soms zo heftig dat ik ondanks dat ik mijn ruitenwisser gebruikte niet alles goed kon zien. maar het was goed om zo te rijden.. om zo te kijken naar de weg de omgeving en af en toe met een glimlach terug te denken aan de afgelopen dagen.

thuisgekomen, eerst natuurlijk de koffer uitgepakt, om daarna even bij de buuf haar eieren te brengen, de echte scharreleieren en even te kijken hoe het met haar ging. Daarna een eenvoudige salade gegeten als maaltijd, om daarna naar vriendin |Ankie te gaan, we moesten toch nog even bijpraten over Berlijn. Lekker op tijd thuis, even nog tv gekeken en daarna echt thuis gekomen omdat ik in mijn grote witte vriend kon gaan liggen.

Thuiskomen betekend ook de dagelijkse routine oppakken. dus weer sporten.. Ik wist dat de cross vandaag door Marco ( oud leerling van mij) gegeven werd, en dat is vaak afzien, zweten, doodgaan maar wel lekker actief.. we gaan los..

De wekker ging om 8.15 en ik wilde zo graag blijven liggen, maar nee ik had Niels beloofd dat ik zou komen dus ik ging. Ik kan alleen maar zeggen dat ik me na de les heb afgevraagd wat ik al die jaren heb gedaan. ik was drijfnat van het zweet, ik was kapot, ik kon geen pap meer zeggen, laat staan dat ik nog naar het toilet kon..  ik heb eerst gesmeekt om zuurstof en gelukkig niet alleen ik maar iedereen die meedeed, dus het lag niet aan mij maar aan de training 

De training begon al achterlijk, ik moest staan met twee kettelbells in mijn handen op oorhoogte en dat 45 sec. afschuwelijk, daarna dit op de tenen en dat 2 keer, het lijkt gemakkelijk maar pak zelf maar 16 kilo in elke hand, eerst boven je hoofd uitstrekken en dan zakken tot oorhoogte en staan.. 

De tweede ronde was met 2 tallen, was samen 200 deadlift  en planken. De ene ging planken en de ander ging deadlift doen, was te doen, maar toen kwam de killer... we moesten in twee tallen, kregen een lijst te zijn per letter wat oefeningen die we moesten doen..  zie foto, en dan eerst de naam van de eerste daarna de naam van de ander bij langs.. Moet zeggen dat nu ik mijn naam zo heb gedaan hij voor eeuwig in mijn hoofd gegrift zit, dat zat hij natuurlijk al maar nu helemaal


Daarna kwamen er nog wat Tablatas of hoe je dat ook wil schrijven 
4 oefeningen en dat twee keer 45 seconden en dan 15 seconden rust, maar er zat alles in. je wist gewoon dat je benen waren verzuurd en toen kwam het toetje.. en ik weet waarom ik altijd weiger om toetjes te eten..  5 keer iets boven je hoofd, 10 deadlifts, en 15 boxjumps.. en dat is zwaar. en dat 8 minuten lang.. het is na de ronde met namen een straf. en je bent kapot

Ik heb niet vaak zon nat T-shirt gehad, en mezelf  zon dweil gevoelt... als vandaag
maar het was heerlijk

Daarna lekker in het huis de was gedaan, dingen uitgezocht voor London en  bekeken wat ik mee moest nemen.. kortom bezig geweest met wat komen gaat.. heerlijk

Geen opmerkingen:

Een reactie posten