maandag 19 augustus 2019

rommel maandag

vanochtend opgestaan en dacht wat een zooi hier in mijn huis, wie doet dat toch. totdat ik besefte dat ik hier alleen woon en dus is er maar 1 schuldig en dat ben ik dan duidelijk.

Dus vandaag opruimdag. eerst gesport met sportmaatje en vriendin Paulien, dus ondanks vakantie, vroeg op.. maar dat is niet zo gek hier, de gemeente heeft bedacht dat het leuk is om op maandag ochtend heel vroeg de containers te legen...  op dinsdag ook heel vroeg de glasbakken.. dus dat is rechtop in je bed... maar ach je hebt een mooie lange dag zegt men dan

Soms is een mooie lange dag toch niet wat ik wil.. ik wil gewoon lekker uitslapen en dat kan eigenlijk alleen op zondag maar aangezien dan de cross er is, ga ik toch liever naar de cross.. kortom uitslapen zit hier niet echt in.

Dus af en toe een middagslaapje is niet erg denk ik dan. dat is gerechtvaardigd.... toch?

De eerste ronde sporten ging erg lekker, en snel.. voor ik het wist was de tijd om, dus nog maar even snel onder de zonnebank, dan hoef ik dat morgen niet te doen.
Heb ik morgen de keus over wat ik wil doen of niet wil doen..

Alvast de nodige boodschappen gedaan voor Londen, zodat ik daar niet meer over hoef na te denken.
de rest van de middag gerommeld, wat opgeruimd, even toch wat kleine dingen gehaald, en verder gewoon heerlijk genoten van de dag..

Relax dag.

Ben inmiddels wel begonnen om de flarden die gebruikt zijn voor het symposium, maar die nog niet in een exc. bundel zitten, uit te zoeken met de bijbehoordende foto's al is dat een opgave, het werkt niet zo goed, ergens is er iets mis gegaan, ik heb geen idee meer welke flard ik heb geschreven bij welk bloemstuk. het was een gevoel van dat moment. dus ik denk dat uiteindelijk deze flarden gewoon in een bundel komen te staan, en dat is het.. de foto's zijn niet meer te vinden wat bij wat hoort helaas.. maar het is maar zo kan er niet meer van maken

Dus af en toe waarschijnlijk een foute flard bij een bloemstuk maar dat is niet anders.. ik heb mijn best gedaan 

Kortom op het gebied van flarden is er veel gedaan en gebeurt.. en dat is lekker.

Na het eten natuurlijk gaan sporten, de oplettende lezer begrijpt dat ik vandaag twee keer ben geweest. dit omdat ik in eerste instantie heel graag mijn sportmaatje wilde zien en de tweede keer omdat dat toch wel mijn vaste avond is de Ketlle bell en ik dat niet wil missen.. Ik moet zeggen het ging weer erg lekker, ik heb genoten van de les, het was ook een les van uitersten en als toetje een rondje hardlopen en ik dacht even dit gaat niet lukken ben al gesloopt door de les, totdat ik bedacht ik ga heel eenvoudig doen wat ik altijd doe, ik ga in mijn hangmatje liggen, en ontspan, let op mijn ademhaling en gaan, ik tel rustig tot 10 en dat steeds weer, en concentreer mij daarop en op het feit dat ik zelf niets hoef te doen mijn benen doen het.. en het werkt.. ik loop het rondje uit, zat in mijn ritme en dacht ik wil nog eentje..

Kortom het is een heerlijke rommelmaandag geweest, incluis koffer inpakken voor vertrek etc heerlijk


Geen opmerkingen:

Een reactie posten