maandag 5 augustus 2019

klaar en af.. ( bijna dan..)

Nadat  we zondag de 50 hadden gedaan bij de cross. dus alles 50 x, begonnen met 50 lunches met links en rechts, met een kb boven je hoofd, daarna 50 kb swings.. daarna 50 boxjumps maar dit keer mochten we niet doorstrekken maar in de houding blijven.. gevolg zware benen, daarna 50 burpees, 50 pushup, 50 rusian twist, 50 oneleg moutain climer, en 50 deadlifts mochten we naar boven waar we dus de gingen optrekken, het was 5 keer oefenen en daarna was het 1 keer optrekken en dan 2 push up en zo door tot 5, dus eindigden we bij 10 push up.. daarna was het klaar.. godzijdank
Lekker thee gedronken met elkaar en toen naar de Praxis die pas om 12 uur open ging

Daar nog een emmer sprankelend wit gehaald, incluis radiator wit omdat ik bedacht als ik nou vanmiddag even die slaapkamer doe, dan is dat klaar.. dan ben ik er van af.. en het is ook leuk om te doen. het schiet lekker op altijd...

Zo gezegd zo gedaan, heerlijk aan het verven geslagen.. ik was wel lui, ik dacht ik haal mijn bed niet uit de slaapkamer, ik schilder wel eerst de ene kant dan de andere kant.. vergetende dat ik dan als ik naar die andere kant ging ik dus inderdaad over het bed moest klimmen, geloof me na 50 box jumps en 50 lunches is dat geen pretje.. maar goed alles voor het goede doel.. het moet af en klaar... dan is het vakantie.. al hoe wel.

Dus nadat ik alles uit mijn slaapkamer heb gehaald wat er uit kon dan, ben ik eerst maar eens grondig gaan stofzuigen en dweilen, wat krijg je toch een stof onder je bed en op plekken waar je het niet verwacht om eerlijk te zijn.. je blijft aan het stoffen en stof happen.

Daarna begonnen in het hoekje wat het gemakkelijkste leek, was het dus niet maar het leek mooi, daar ging het meteen al mis, de eerste klodder verf beland al op net dat stukje van het bed dat niet in plastic zat.. dus gromm doekje halen en weer verder.

De hele boel was daarna vlekkeloos al heb ik wel een paar keer hartstochtelijk gevloekt, dat kan ik niet ontkennen maar dat mag soms ook wel toch.. 

Nadat het gedeelte bij de kast en daar waar ik bij kon zonder het bed te verplaatsen heb ik de boel verplaats, ik besefte me ineens dat ik sinds ik niet meer rook alle kamers heb opgeknapt behalve mijn slaapkamer.. terwijl dat toch een kamer is waar ik meer dan de helft van mijn leven doorbreng.. dat deed me beseffen dat het tijd gaat worden voor den nieuw matras... dus daar denk ik nu over na..

Het bed verplaatst, met pure ammoniak  mijn radiator ontvet, wat geschuurd en daarna eerst de muren gewit, dat leek me handig, zo kon ik de radiator afschermen en toen ik deze stukken klaar had kon ik mooi de verwarming bespuiten. en dat is al een belevenis op zich.. het gaat namelijk alle kanten op.. hoe goed je ook richt.. hoe je ook je best doet. het komt altijd overal terecht..

Maar goed het is geluk. laten drogen terwijl ik nog het laatste stukje muur deed, wat me wel deed beseffen dat ik deze muren nooit heb behandeld met voorstrijk.. gevolg is dat ik dus dubbel zoveel verf kwijt ben omdat de muren als het ware alles opzuigen en dus niet verzadigd raken.. maar dat is ook verder niet erg. het is goed zo..  

Nadat alles gedaan was, laten drogen en de spullen terug in de slaap kamer incluis de nieuwe kastjes die meer in de stijl passen dan de ladekasten die ik had staan ,.
Ook de massage spullen maar eens opgeruimd en weggezet aangezien ik het laatste jaar niet meer gemasseerd heb leek me dat wel handig om dat maar eens op te ruimen.

vandaag  komen de schilderijen aan en dan is het helemaal goed als ze hangen..

 klein probleem, ik heb wel een boormachine maar geen klopboormachine met al gevolg dat ik dus het grote schilderij boven mijn bed niet kan ophangen.. dus dat is ff balen.. kijken of ik hem van iemand kan lenen. Mijn medeflatbewoner en tevens oud leerling heeft natuurlijk een klopboor, maar ja die is uitgeleend. en nog niet terug.. dus dat is ff een probleem.. maar goed ik moet maar even zien en ach zo duur zijn die dingen nou ook weer niet.

Daarnaast zag ik dat mijn keuken vorig jaar prachtig is gemaakt men heeft heel keurig de muren gewit aan de kant van het aanrecht en het plafond maar twee kleine muurtjes dus niet.. kortom men kan het al raden wie gaat er nog witten voordat hij naar italie gaat. just ik.. dan is dat ook klaar

Dan ligt er nog 1 hele grote klus en dat is de studeerkamer.. die moet echt leeg dan, ik wil dan ook andere kasten in mijn studeerkamer. maar dat zal nog wel even duren. denk zo rond kerst of misschien ook wel volgend jaar zomer..
maar het komt goed

Geen opmerkingen:

Een reactie posten