woensdag 28 augustus 2019

De meeste mensen verklaren me voor gek....

.... ach en daar ben ik al aan gewend...


Het spookte al een tijdje door mijn hoofd, ik had namelijk mijn inloopkast in  de keuken uitgeruimd
ruimte gemaakt etc. Terwijl ik daar mee bezig was viel me op hoe goor deze muren zijn, ze zijn geel, zwarte plekken, bruine strepen en noem maar op, alles wat het niet mooi maakt.


Ergens in mijn achterhoofd speelde het mee dat ik vond dat ik deze kast, ondanks dat het een berging is, en er nooit iemand in komt behalve de buuf en ik... dat ik dit toch iets vind dat ik ook moet aanpakken.. mede omdat ik me bedacht je moet ook de verborgen hoekjes van je geest en je gevoel maar eens weer glad en strak maken, dus dat geld ook voor de verborgen hoekjes in je huis.. dus ik in mijn grote altijd te enthousiaste overmoed ben ik maar begonnen met de kast leeg te ruimen, wit had ik nog staan, en ik zag ineens bij de Action zilververf staan, waarbij ik dacht.. dat ga ik op de vloer doen.. het dan wel geen betonlak maar ach het zal wel pakken en dekken. zo niet dan kan er altijd een stukje zei overheen toch...  dus dat komt wel goed.

Dus woensdagochtend de nodige dingen nog gekocht. de kast leeg gehaald, alles had ik al uitgezocht dus dat was het werk niet.. en ik kon na mijn afspraak van 2 uur aan de slag.. 
voordat ik naar mijn afspraak ging heb ik eerst de deurposten etc afgenomen en je gelooft het niet de binnenkant was zo goor, dat er geen zwart water afkwam, maar gewoon nog zwarter dan zwart.. ik schrok er van. toen dat klaar was, ben ik gaan afplakken..

om half 3 was ik thuis, me snel omgekleed en aan de slag gegaan, het ging heel snel, dat had ik ook wel verwacht. wat ik echter vergeten was dat dit de enige ruimte is in het huis dat ik nooit met voorstrijk heb behandeld.. was ik gewoon vergeten.. 

Gevolg was dat ik al het verf wat ik overhad, en dat was een behoorlijke emmer vol, net iets meer dan dat wat ik voor de keuken, voor het toilet, voor de slaapkamer en de gang heb gebruikt, helemaal op heb moeten maken..... niet handig maar ach het zit er op.

Het is minder mooi geworden dan ik wilde, maar dit hok zit vol met allerlei apparatuur en snoeren etc aan de muur , waar je niet bij komt zo ook aan het plafond. Uiteindelijk heb ik maar even de kwast van de steel gehaald zodat ik het als een soort hand overal tussen door kon duwen maar dat werkte niet helemaal goed

Voor de vloer heb ik een blik open gemaakt en zag ineens dat het zwart was, geen punt, tenslotte is de vloer in mijn toilet en douche ook zwart, dus ik heb de pot op de kop gezet en ben met een blokkwast de verg gaan verdelen over de vloer.. beetje dom was dat wel, er lag nog wit op de vloer van de latex, maar dat mengde wel mooi en kreeg ik wat werking in mijn vloer.. kortom ik ben zeer tevreden met mijn inloopkast hoe die er nu uitziet..

En voor de mensen die denken dat het onzin is omdat niemand of bijna niemand die kast inloopt.. waarom draag je dan duur ondergoed als toch niemand dat ziet... 

Even als afsluiting een mooie uitspraak om over na te denken.

Als liefde blind is, waarom word er dan zoveel lingerie verkocht?"

ps ik wilde er de foto's van hier neerzetten maar het lukt niet met het uploaden.. dus dan maar zonder
maar het is erg mooi geworden, vraag het maar aan de buuf.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten