maandag 26 augustus 2019

Beste tip ooit


Gisteren natuurlijk naar de cross xxl geweest, toen ik binnenkwam was men al bezig met de oefeningen. 
Het was een ronde van schouders.. dus ik moest eerst veel dingen doen, wel heel relaxt, namelijk met op mijn billen zitten en mijn benen strekken, en dan weer intrekken..  dus dat was 1. gewoon in balans zitten op je billen, was 2, daarna op mijn buik eerst de superman maken, om daarna te gaan schommelen.
Daarna een halve mannenmaker, push up, alles 10 seconden of 5 keer.
Daarna moesten we in handstand staan en ons een minimaal opdrukken, dus heel rustig met onze schouders. heel bijzonder. en dat 10 keer, ik kan wel stellen dat ik het niet echt kon, ik kon wel op mijn handen staan, dat is al een plus want daarvoor deed ik dat niet.. probleem is nog wel mijn lef. ik durf niet zo goed. te bang dat ik door mijn armen zak en dan met mijn tanden op de grond klap.. dat is geen pretje denk ik...

Daarna kregen we 15 minuten om te doen waar we beter in wilden worden, en er zijn natuurlijk genoeg dingen en ik dacht maar aan 1 ding ik wil gaan rennen, ik wil gewoon buiten en gaan met die banaan.. gewoon kop leeg maken en niets anders..

Dus ik ben dat gaan doen.. ik had bedacht ik wil minstens 2 ronden lopen zonder pauze. ik weet dat ik 1 keer kan maar nu wil ik 2 kunnen. Ik heb de gouden tip toegepast die ik kreeg van een dierbare vriendin, die zit in gedachten in een stoel, en haar benen doen het werk, en ze kan zo eindeloos lopen. .. dus ik heb mezelf in de hangmat in mijn buik gezet, ben daar gaan zitten en heb in gedachten mijn benen laten werken, laten bungelen en heb ondertussen steeds tot 8 geteld als een soort mantra.. tevens heb ik ook nog even wat andere shit opgeruimd. Heb wat lopen schelden etc. dat lucht enorm op geloof me.

Terwijl ik zo liep begon ik te tellen en dacht na 2 rondjes volgens mij moet ik 3 ook kunnen halen.. en na 3 dacht ik ik an ook 4 halen en na 4 dacht ik, ondanks dat de 15 minuten voorbij waren en ik eigenlijk naar binnen moest ik kan ook nog wel een 5de rondje. en ik heb het gedaan, alle 5 de rondes zonder te stoppen.. en gewoon gegaan.. gewoon gelopen.. en het was heerlijk dacht zelfs dat ik na deze rondjes nog wel eentje zou kunnen.. en bedacht. hoe erg ook, dat ik misschien als het zo blijft gaan ga trainen voor de 20 van alphen.. al is het de laagste route ik heb het dan wel gedaan.

Kan ik ook weer op mijn lijstje schrijven maar dat zal niet het komende jaar worden,... al hoewel wie weet..

Daarna kregen we nog de opdracht om 7 rondes te doen van 5 manmakers en 5 burpee step up.. ik dacht echt dan maar geen man wat een hel was dat.. vreselijk.. ik was samen met mijn mede sporters kapot we lagen voor lijk op de grond.. en ik weet om eerlijk te zijn niet meer hoeveel het waren, zo stuk was ik van het sporten.
kortom het was een mooi begin van de zondag

daarna de boodschappen gedaan bij de lidle, want ja ik was pas gisteren laat thuis en moet toch ook eten de komende week , het goede leven hou ik vast, door bewust te gaan lopen naar de winkel en met de boodschappen terug om daarna de trap te nemen en als beloning gaf ik me vandaag een paar prachtige bossen zonnebloemen omdat ik de zon zo lekker vind en de zomer met al zijn goede en wat minder goede ervaringen dit keer, wil vast houden en wil koesteren als een kostbare zomer waarin veel gebeurde en is gebeurt.

en nog een week.... waarin al veel staat te gebeuren.. heerlijk heb er zin in

Geen opmerkingen:

Een reactie posten