dinsdag 6 augustus 2019

kamperen in Utrecht (1)

(Waarschuwing vooraf.... de komende 3 dagen zullen er natuurlijk blogjes verschijnen over mijn kampeerervaring in de provincie Utrecht. soms zullen er rare zinnen in staan, of nog erger soms woorden die niet goed te lezen zijn.. mijn excuses er voor, vooraf.. omdat ik alles zal schrijven op mijn telefoon en ik het niet altijd na kan lezen op taal, spel of rare woorden fouten.... , maar laat je de lust niet ontnemen om er toch van te genieten)

De mensen die me al langer kennen weten dat ik altijd in de zomer 3 dagen ga kamperen met Ayaz en Heleen, Zij slapen luxe in de camper ik lig in mijn tentje te hopen dat ik het nu warm heb, maar ik heb het graag voor over. het is zo leuk

We doen elk jaar een provincie. De gedane provincies zijn: Limburg, Friesland, Drenthe, Noord Brabant, Overijssel, Noord- Holland, Gelderland, en ( geen provincie maar wel erg leuk ook Parijs)

De provincies die we nog moeten doen. in willekeurige volgorde: Groningen, Zeeland, Zuid-holland, Felvoland en daar waar we nu zijn Utrecht.

Dus we hebben nog wat te doen met elkaar en het is altijd weer leuk en ik besef dan hoe gezegend ik ben met mijn vrienden  die ik in de loop der jaren heb verzameld.. het zijn mensen met een gouden hartje..
Als we rond zijn moeten we gaan bedenken wat we dan gaan doen. maar dat is pas over 4 jaar, dus dat is nog even..

De start was iets vertraagd door mijn toedoen maar Goed we warm om
14.00 op de camping. De tent opzetten en ons kamp gestalte geven was binnen anderhalf uur geregeld  met aks gevolg dat we dus lekker konden zitten en genietenF van alles.

We zijn eerst nog even een wandeling gaan maken in het bos, erg leuk om zo wat te dwalen.

Daarna het dorp in voor de nodige boodschappen om op de camping te gaan koken . Een heerlijke maaltijd gehad. Ayaz is een echte keukenprins in hart en nieren.

Na het eten samen de afwas gedaan met Heleen waarna we zijn gaan yazeeen, heerlijk. Om half 11 gingen de Luikjes dicht en zijn we gaan slapen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten