woensdag 3 april 2019

voor het zingen de kerk in

Omdat vriendin Heleen ging zingen in de kerk in Leiden, had ik bedacht om maar naar Leiden te gaan om dit te gaan horen.

Ze had niemand die wilde komen,  en ach, ik heb tijd, dus waarom niet.. Ik heb mijn spullen gepakt en ben rond een uur of 15.15 naar |Leiden vertrokken met de trein,

Een wandeling door Leiden is al een feestje opzich, is al genieten. kijken naar de mensen, het zonnetje wat is dat heerlijk en genieten.

De kerk vond ik wat lastig te vinden, mede omdat ik dacht waar staat dat ding. het staat ergens rechts. 
Heleen had het duidelijk uitgelegd, had al gezegd dat ze buiten zou staan maar ja, mijn bril is er nog niet dus ik ziet het wat minder scherp nog :-)

Ik zie veel zwarte schimmen, en daar mag ik het mee doen, gelukkig was ik zo wijs om Heleen te bellen dat ik eraan kwam, en ze zag me lopen, Ik herkende haar bijna niet in haar jaren 60 outfit.

Het was een Scratchconcert. ik kende het niet maar het was erg gaaf om mee te maken 
Dit betekend zo legde Heleen het uit, ze komen 1 keer bij elkaar repeteren van alles en daarna komt het concert, soms zijn de programmas al klaar maar dan ineens komt er totaal iets anders omdat het niet altijd klopt of omdat ze het niet afhebben.


Het was een concert van 45 minuten.. niet te lang en net mooi en leuk genoeg voor mij.
Ik heb er erg van genoten , 
Het is bijzonder hoe bepaalde liedjes je toch raken uit de jaren 60.. ik heb er echt zitten genieten.

kortom het was een goede keus om daar toch even heen te gaan


Geen opmerkingen:

Een reactie posten