vrijdag 12 april 2019

-11

Gisteren, ondanks de belofte aan mezelf, eerst moet mijn spijkerbroek maar 32 lekker zitten voor ik op de weegschaal ga staan.. had ik ineens de geest van laat ik nu maar gaan staan, de benen lijken dunner, mijn buik lijkt dunner, mijn broeken maat 33 lijken veel te wijt. soms loop ik en dan denk ik .. shit mijn broek draait om.. dan lijkt het alsof mijn broek ineens de andere kant op gaat.. de achterkant naar voren wil. zo ruim zitten ze nu..
dus laten we maar gaan staan... wie weet.


Ik ben gaan staan, heb eerst diep geademd... durfde niet goed te kijken .. maar zag ineens dat er 11 kilo afwas.. dus er is 11 kilo af.. nog maar 11 te gaan.. Baalde er toen wel van dat ik afgelopen weekeinde bij moeders heel veel eitjes heb gegeten en twee ijsjes.. wat in principe natuurlijk niet uit mag maken.. je moet het leven wel blijven vieren... maar toch.. misschien was er dan wel 12 afgeweest dan ha ik nog maar 10 gemoeten maar okey.. 

Er is 11 kilo af. ik ben klaar voor de lente , nu nog even doorbijten, dan ben ik misschien voor de zomer toch die 22 kwijt.. dat zou mooi zijn.. 

Als je het geheim wil weten.. heel simpel, koop een keukenweegschaal, zet het standaard op je aanrecht, alles wat je eet weeg je af. bijv 150 gr kwark, 25 gram muesli etc. Dat is je ontbijt met een kiwi.. daarnaast.. eet om 10.00 een appel, eet je lunch bestaande uit 4 volkoren boterhammen, twee plakjes 30+ kaas, komkommer en snoeptomaatjes.. daarna om 14.00 een punt paprika.

Eet als avond eten 150 gr aardappels in allerlei variaties.. 200 gr groente.. en een schijf vegetarisch vlees. Om half 10 eet je een bakje kwark 150 gram, wel mager. en een handje ongebrande en ongezouten nootjes
dit hou je 3 maanden vol en je zult merken je lichaam gaat veel beter, je voelt je beter en het gaat dan wel langzaam maar het gaat er af...

Een tip stop met al die koolhydraat arm, met shakes etc. maar eet gewoon alles en geniet.. en hou je aan de richtlijnen.. vul alles in wat je eet in de eetwijzer .....  en bepaal hoeveel cal je mag per dag
ik mag 2600 maar eet gem rond 2000 en dat werkt prima.

En vergeet niet om niet te gaan wegen,.. en af en toe, eens in de zoveel weken mag je best een taartje, mag je best een stuk chocolade etc.. geniet wel want dan is het vol te houden.
Ps het helpt ook heel goed om alleen water en groene thee te drinken ..  en als je het idee hebt dat je honger hebt drink wat thee.. dan is het weg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten