dinsdag 12 april 2016

stopcontact


Aangezien mijn huisje, waar ik woon, uit de negentiger jaren komt, was men kennelijk nog niet zo op de hoogte van dat een keuken meer apparatuur kent dan een koelkast en een lampje in de keuken. Kortom mijn keuken was voorzien van wel geteld 4 stopcontacten.. eentje voor de afzuigkap, die er niet is, eentje voor de koelkast. Bij het aanrecht zat een stopcontact voor alleen een mixer en misschien een verloren  broodrooster. maar dat was het. 

In de huidige tijd, heb je toch wel wat meer nodig in een keuken, met je magnetron, met je tosti ijzer, met je mixer, met je tandenborstel, met je oven, je afwasmachine, je frituurpan, en noem maar op, dus  jaren lang had ik allerlei stekkerdozen door de keuken liggen die op dat ene punt  voeding kreeg, het ging goed hoor daar niet van. maar het is natuurlijk niet zo handig, omdat je standaard dus een stopcontact minder hebt dan anders.

Gelukkig heb ik een geweldige buurvrouw/vriendin, die naast vreselijk leuk is, ook erg daadkrachtig is en ver out of de box denkt. Via via had ze een mannetje opgescharreld, hoe ik heb geen idee, maar zij krijgt dat voor elkaar, ik denk door haar blonde haren, haar lieve lach, onschuldige blik, of zo, ik heb geen idee, misschien haar vrouwelijk charme, maar ze had het voor elkaar. 

Dat mannetje zou bij haar in de keuken een extra stopcontact maken zodat ze meer apparaten kon aansluiten. dus dat was goud.. Ze vertelde mij dit en zo even tussen neus en lippen door vertelde ze dat ze het ook even voor mij had geregeld. 

Ik moest er vreselijk om lachen maar werd er ook blij van. ik moet zeggen we denken vaak aan elkaar met dingen, soms koop ik gewoon ff een bosje bloemen extra voor haar, of ik regel even haar post en bloemen, neem soms wat mee voor haar van een reis, of zij voor mij, kortom het is eigenlijk gewoon goed en leuk.  ( ik kan iedereen zon buurvrouw aanraden, maar niet de mijne, die hou ik)

Dus vandaag kom ik binnen en zie ineens in mijn keuken dat de stopcontact al op zijn plek zit, en het leuke is geen stof, geen vuil etc, ze heeft het gewoon meteen opgeruimd
ik ben super blij en het leuke is hij doet het ook nog..

kortom in plaats van 4 stopcontacten heb ik er nu zomaar 7 dat is toch te gek..

ik ben super blij ermee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten