zaterdag 23 april 2016

30 secondenmenu

Vanavond was het dan zover, vrienden Nadira en Albert zouden kennis gaan maken met het geweldige spel waar  vrienden Frans, Christian en Rick, ons altijd een breuk bij lachen. Aangezien  de mannen Christian en Rick helaas niet konden, wegens een bubbele boeking, dat krijg je natuurlijk als je vreselijk populair bent, hebben Frans en ik  Nadira en Albert de eerste beginselen van het spel bijgebracht.

Natuurlijk gingen we eerst van te voren samen eten. Dit keer mocht ik koken dus ik had me er weer vol enthousiasme op gegooid. Begonnen met een amuse in de vorm van een simpele salade. Daarna het voorgerecht, een heerlijke avocado met daarin ei en spekjes (vegetarische spekjes dus), hoofdgerecht was een Mexicaanse schotel, die er wat drapperig en bruinig uitzag, wat kwam door de vegetarische gehakt, dus in de middag nog snel wat gele rijst gaan halen zodat het er toch wat beter uit zou zien met wat meer kleur. Speciaal voor Nadira lactose vrije kaas ( nooit geweten dat oude kaas eigenlijk lactose vrij is, als het een jaar heeft gerijpt kan je het eten zei de kaasboer) gehaald. 
Als toetje een chocolade cakeje uit de oven met aardbeien en slagroom van lactose vrije room.

Natuurlijk hou ik er van om mijn tafel toch wel wat leuker te dekken dan ik normaal doe, dus ik had de sfeer gekozen van wit met grijs/ zilver. Door het kopen van een aantal gerbra's en dezen in een hoog glas te zetten, kreeg de tafel een ietwat meer hoogte, en was het niet zo plat om naar te kijken.
Keurig op tijd kwamen de gasten aan zoals het gebruikelijk is.

 Zoals altijd is het natuurlijk bere gezellig met elkaar, we praten bij en lachen samen. Het is genieten in het alleen al samen zijn.
Na het eten gingen we heerlijk los met het spel 30 secondes, en wat een lol weer, het is toch te gek dat je vastloopt op simpele dingen en soms dus door iets heel raars ineens weet wat men bedoelt. heerlijk. Ik heb me vreselijk vermaakt, en mijn gasten ook
Kortom we kunnen weer twee mensen toevoegen  aan de lijst met liefhebbers van  30 seconden.

 

Natuurlijk zijn er ook foto's van de gerechten, dat is wel zo aardig om te zien, voor al die mensen die hebben gereageerd dat ze niet waren uitgenodigd. Sorry ik denk dat de Post vertraging heeft gehad.

amuse, couscoussalade, bakje met avocado

avocado met ei en veg spek

Mexicaanse schotel met twee soorten rijst

chocoladetaartje met aardbeien en slagroom

Geen opmerkingen:

Een reactie posten