zondag 7 februari 2016

Uit eten in Noordwijk


Vanmiddag eindelijk, sinds lange tijd, weer een keer naar vriendin Kitty. Ik had met vriendin Laura afgesproken dat ik haar zou komen halen bij haar thuis en dat we dan samen naar Kitty zouden gaan.

De ochtend had ik natuurlijk gebruik gemaakt van de mogelijkheid om uit te slapen, en ja hoor om 8 uur pling ogen open, dus dan toch maar gaan crosfitnessen. Dit was een zware bevalling, het leek zo leuk en zo simpel, maar het viel vies tegen.. We begonnen met een leuk spel , dat erg mee viel.. daarna moesten we in twee tallen, kregen een boxje van 3 hoog, een bar met gewicht naar keuze en twee matjes. De opdracht was simpel,  21 box jumps, en 21 keer opdrukken, en dit naar beneden afbouwen... dus het werd steeds minder tot 3.. dat deed de ene de ander ging dan heel ennthousiast, 21 lunches doen per been, 21 sit ups en dit weer afbouwen naar 0, per drie naar beneden..

Het klonk heel simpel maar wat een hel.. het was afzien, zeker het lunches gedeelte. Daarna kregen we nog een bonus.. 21 burpys, 21 squats.. terwijl de ander 21 keer de baar boven zijn hoofd ging heffen en daarna ging hij 21 met de baar in zijn nek, 21 squats maken..

Ik begon vol enthousiasme met de burpys maar toen ik bij de 15 was, was ik er klaar mee.. vond het genoeg... 

Aan het einde van mijn 21 keer de baar met gewicht boven mijn hoofd en de squats, had ik nog tijd over, mijn maatje was nog druk met deze serie, dus ik besloot om maar nog even snel de 9 burpys en de 9 keer squats te doen zodat ik alles uiteindelijk toch af had,

Nat het sporten snel naar huis, snel onder de douche, nog de nodige dingen doen die nodig waren, om daarna naar Laura te gaan. Onderweg lekker gekletst, bij aankomst bij Kitty, wat altijd gezellig is, heerlijk thee gedronken en heerlijk met elkaar gekletst, daarna samen naar de Zeemeeuw als ik het me goed herinner om daar lekker te eten. Ik had een ristotto gekozen, maar ik had het idee dat hij wel heel erg in de witte wijn heeft gelegen.. wat een sterke smaak van wijn eraan.. net niet lekker genoeg. Wel waren de frietjes en de salade, en de broodjes heerlijk.... Ik heb er van genoten, dat zeker. 

Heerlijk met de dames bijgepraat, over van alles en nog wat, de rekening viel erg mee. 
Het volhouden van mijn eetpatroon verloopt prima tot dusver, ik heb het gevoel dat mijn buik begint in te zakken, dat daarnaast mijn kleding ruimer gaat zitten, eigenlijk is dat ook gewoon zo, omdat ik merk dat mijn spijkerbroek ineens niet meer als een soort van korset om mijn middel zit, nadat hij net gewassen is maar dat hij gewoon lekker zit, met als gevolg dat hij, neem ik aan, ongeveer dinsdag van mijn billen zakt.. maar het gaat lekker. Nee ik weet niet hoeveel kilo eraf is, maar dat er wat af is dat weet ik wel zeker.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten