maandag 8 februari 2016

lotus

Vanavond mocht ik weer eens sinds lange tijd lotussen in Benthuizen.
Het was meteen al weer gezellig bij de instructeur die ik ook al een tijdje niet had gezien, maar als ik haar zie is het altijd goed en gezellig, dus nu ook weer

De opdracht was ziektebeelden op verschillende manieren, het gebouw was echter heel koud,
de school met de Bijbel in Benthuizen.

De uitgebeelde ziektebeelden moest ik uitbeelden op drie verschillende manieren, wat wel een leuke uitdaging was om te doen.

De eerst was een beroerte, die speelde ik met eerst druk achter mijn ogen, met een slappe linker arm. Daarna speelde ik hem met dat ik mijn sleutel wilde hebben maar steeds met een stift liep, en ik werd boos omdat niemand mij begreep, daarnaast hield ik mijn linkerhand in mijn broekzak.
Daarna speelde ik het beeld dat we kennen, namelijk dat ik echt eenzijdig verlamd was, met blazende ademhaling etc.

De cursisten moesten door middel van vragen er achter komen wat er aan de hand was, maar door drie verschillende soorten te spelen leverde het toch weer voor zowel hen als mij een uitdaging op

Het spelen van een hartinfarct, is altijd weer bijzonder, ik begon met het algemeen beeld, namelijk pijn op de borst alsof er iets zwaars op zat, daarna kortademig en pijn naar mijn linker arm, maar dat kwam vast omdat ik een spiertje verrekt had bij het sporten.. Daarna de ook wel bekende maar veel mensen zien dit vaak niet als een vorm van... namelijk pijn tussen de schouderbladeren, en dat na zwaar werk met het sjouwen van tegels. Daarna vroeg ik om een rennie had last van maagzuur, gevolg van het eten van te vet frituur eten, dit is ook een veel voorkomende vorm maar vooral bij vrouwen.

De laatste opdracht was het spelen van absences.. ik heb mijn gooi epilepsie gespeeld, mijn pluk epilepsie en mijn epilepsie dat ik liep en ineens met mijn hoofd tegen de muur stond..


Erg grappig dat zeker

Uiteindelijk toch aardig lekker warm geworden door het spelen en genoten van het mogen spelen 

een heerlijke avond

Geen opmerkingen:

Een reactie posten