dinsdag 2 februari 2016

olive garden

Eindelijk was het weer een keer zover, kon ik met vriend Patrick afspreken om weer eens ouderwets bij te praten en gewoon even weer gezellig samen zijn. Het afgelopen jaar is voor beiden veel veranderd en dat is ook iets om met elkaar life te bespreken.

We hadden wel vaak een afspraak staan maar vaak moest ik afzeggen, omdat ik dan of grieperig was, of soms gewoon moe van het werk dat de energie om met elkaar leuk te doen er even niet in zat.
Kortom hoog tijd om echt af te spreken.

Tegenwoordig woont vriend Patrick in Leiderdorp dus werd de keus gemaakt om in Leiden te gaan eten met elkaar. Patrick zou een geweldig restaurant uitzoeken en dat had hij dan ook gedaan.

Het restaurant Jacketz in leiden. Wij gingen natuurlijk vol goede moed op weg om hem te vinden nadat ik Pat had ontmoet op het plein bij de Mac. Wij dapper lopen door de Haarlemerstraat om uiteindelijk met google maps er achter te komen dat we hem kennelijk steeds voorbij waren gelopen, maar konden hem niet vinden. Dus op een gegeven moment maar vragen in de Baggle store, die in dezelfde straat zat als Jacketz, bleek dit restaurant net de maandag hiervoor dicht te zijn gegaan, het bestond niet meer.. kortom we besloten voor iets anders, ik kwam natuurlijk meteen met Buddha's omdat het eten daar lekker is en vooral goed, of olive Garden, Patrick kende Olive Garden en stelde dan ook voor om daar te gaan eten. Ik vond het prima. Via allerlei vage steegjes kwamen we bij het pleintje waar Olive en Garden zit. 

Voor de zekerheid hadden we nog gebeld of er wel plek zou zijn maar dat was er, zeker voor 2 personen. Bij binnenkomst zagen we het al, er zaten maar twee personen die ook net om de rekening vroegen.. gevolg we zaten uiteindelijk als enige 2 in het restaurant te eten.

We kozen, ik denk tot ramp van de ober en de kok, omdat ze daardoor niet vroeg naar huis konden, voor een menu van drie.. een broodje vooraf, een anti pasta en een pasta, 

Het was heerlijk kan ik niet ontkennen, we hebben tijdens het eten heerlijk bij gepraat over het afgelopen jaar en over dingen waar we mee zaten in ons hoofd.

Het was weer ene toffe avond en om 22.00 namen we dan ook afscheid van elkaar, met de belofte elkaar snel weer te zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten