maandag 22 februari 2016

lummeldag

opstaan op je eerste dag van de vakantie, geen wekker, niks moet, alles mag, moet wat dingen doen voor school, dat wil ik dan ook ff doen, mede omdat ik weet als ik dat gedaan heb, dan is het echt vakantie, kan ik aan de gang met de nieuwe bundel, kan ik aan de slag met dat wat ik wil doen. Genieten van de vrijheid, heerlijk.

Vandaag eerst maar eens lekker lang in bed gelegen, uiteindelijk het bed uitgerold, rustig opstaan, lekker lang onder de douche, nog langer aan het ontbijt, nog langer lummelen in het ochtend setje, om zo bij te komen van alles. Heerlijk. 

Nog nagenieten van gisteren omdat het zo leuk was, de rit naar Groningen, waar ik toch wel altijd een beetje tegenop zie, het is een pokkeeind maar als ik eenmaal rijd is er geen wolkje meer aan de lucht, vandaar dat ik ook altijd heel snel weg ga als ik moet gaan, omdat dat moment van starten en rijden me meteen een gevoel van vrijheid geeft, lekker door Nederland kijken naar wat je zoal ziet en wat je kan.

Daarna heerlijk met Susan dwalen door het museum, genieten van wat de tentoonstelling bied,  en dan naar moeders, die zoals altijd geweldig is, ze doet het goed, wel een beetje een dip omdat ze wat ruzie heeft, en niet weet hoe dat komt, met haar vriendin in het kwaad, die haar ineens gaat negeren. Heel bizar,. maar het is ook niet helder te krijgen waarom dit zo is. 

Maar toch vandaag een lummeldag, moest wel de boodschappen doen, een voorraadje eten maken voor vanavond en de week, ik kook vaak op zondag in voren, maar dat doe ik maar vandaag. Een geweldig leuk tafeltje gekocht bij de Karwei voor op het balkon, moest er ook van komen vond ik. Nog even en dan gaan de vogelspullen weer van het balkon en zal het balkon weer klaar zijn voor de eerste echte warme zomerstralen,  moest wel even sporten, de kettlebell maar verder niks moet alles mag.. ik ontdekte dat mijn bed en ik het heel goed kunnen vinden... heerlijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten