zondag 3 januari 2016

zwaar leven jan 3

 Misschien moet ik toch een keer leren om als mijn wekker gaat, ik me gewoon moet omdraaien op zondag en gewoon de kop onder de dekens stoppen en blijven liggen... helaas dat kan ik dus soms niet, zo ook niet vandaag.

De wekker ging, en hoewel ik het gevoel had dat ik een klap heb gehad met een hamer, toch maar uit mijn bed gekropen.. me aangekleed in mijn sport kleding en naar de sportschool. De Crossfitness begon om 10.00 en het is zo lekker om daar bezig te zijn, denk ik altijd... maar goed soms zit het mee, soms zit het tegen.

Dit keer hadden we een vervanger voor onze eigenlijke begeleidster, maar dat wil niet zeggen dat het minder is dan de normale begeleidster.  De vervangster ken ik al langer en ik vind haar erg aardig, ze lacht altijd lief en is heel aardig. Heeft ook heel veel humor, dus voor haar wilde ik zo wie zo vandaag mee doen. Het is gewoon rot als je vroeg opstaat en niemand is er op 3 januari om mee te doen met de les die jij bedacht hebt. Bij aankomst bleek de zaal nog onverlicht dus ik had de stille hoop dat het niet door zou gaan, maar nee hoor, ze was keurig op tijd.

Van te voren moesten we de spullen pakken, een matje, een touwtje om touwtje te springen, een bar met gewichten, en een boxje 3 hoog om op te kunnen springen.

Het begint altijd heel lief en net als je denkt ik begrijp het komt de klap. Dit keer ook, eerst wat leuk heen en weer lopen door de zaal, daarna  een beetje touwtje springen om warm te worden en dan de eerst serie oefeningen. Stelt niets voor.. denk ik nog
een aantal squats, een aantal trusters, wat box jumps, een paar dipjes.. Dus dat valt mee, 20-16-10-16 en dat maar 3 keer. Ik begon en al bij de eerste sprong dacht ik, dit gaat hem niet worden vandaag, het zit er niet in denk ik.. maar toch stug doorzetten. het moet toch gaan. 
Geloof dat ik nog ergens tussen door iets van opdrukken heb gedaan maar dat is ergens in de chaos verdwenen. 

Dit was te doen, maar goed ik haalde 2 rondjes vond ik al heel wat omdat mijn lijf echt niet wilde.

Daarna ronde twee, de prachtige naam Cindy was bedacht, wat betekende.. 5 burpuys, 10 keer opdrukken, 15 squats.. en dat 4 keer achter elkaar, daarna twee keer heen en weer rennen, en dan. juist alles 3 keer en dan 2 keer en dan 1 keer. ik heb Cindy vervloekt en denk ook dat als ik deze week een cindy tegenkom ik haar waarschijnlijk aanvlieg... wat een ellende... Het was afzien  en doodgaan

Daarna nog een leuke oefening in tweetallen, tenminste het klinkt leuk, 100 sit ups en de ander moet dan in lunches lopen naar de overkant terug lopen en dan wisselen, en zo zorgen dat je allebei 100 sit ups doet.. kortom toen het klaar was dacht ik alleen maar die vervangster lacht lief maar wat een beul...  afschuwelijk.

Daarna nog even nagezeten en iedereen zat er maar als een soort van lijkje bij.. we konden niets meer, totaal kapot.. dus het zal wel heel goed geweest zijn.. maar ik dacht wel.. Zwaar leven.... en dat al op 3 januari..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten