zaterdag 2 januari 2016

2 januari..

 Gisteren natuurlijk niets gedaan. heerlijk in mijn joggingbroek, zitten te kijken naar alles wat ik wel heb opgenomen maar nog geen tijd voor gehad om te bekijken, kortom een heerlijke dag met niets.. genieten heet dat. 


Ik heb het geluk dat mijn familie aan de andere kant van het land woont dus ik kan ze niet bezoeken op nieuwjaarsdag, natuurlijk kan ik bij vrienden langs als ik dat wil, maar goed soms is een dag niets ook heerlijk en genieten. Gisteravond kreeg ik wel bezoek, dus daar moest ik me wel helemaal voor aankleden, dus ik ben toch  gekleed het nieuwe jaar begonnen.

Vandaag echter de harde werkelijkheid, de wekker ging.. dat betekend meteen, dat ik ga sporten, het nieuwe schema meteen, dus snel de ochtendrituelen, het voornemen om op 4 januari echt een soort van dagboekje bij te houden over wat ik beweeg en eet, om dit zo in overleg met mijn diƫtiste, te kunnen kijken waar het nu mis gaat met het afvallen, alvast begonnen met dus fanatiek niet meer te snoepen, geen suiker meer te nemen, maar wel gewoon mijn dingen te blijven doen.

Mijn bed uit, de auto in, om te ontdekken dat mijn ruitenwissers het niet doen.. zowel voor al achter doen ze het niet... goede raad is duur, want wat nu.. ik wil sporten dus dat heb ik ook heerlijk gedaan, lekker me in het zweet gewerkt met een schema om u tegen te zeggen, het is pittig, maar een goed begin van 2016, daarna de nodige boodschappen en daarna langs de Ford garage, waar toevallig vandaag geen monteur aanwezig is. Gelukkig ben ik niet voor 1 gat te vangen dus dat word Kwikfit of anders de ANWB, maar gelukkig bij aankomst bij de Kwik fit werd ik met een grote grijns ontvangen door twee oud leerlingen van mij,  Omar en Stefan, geweldig gewoon. Zulke gave gasten, Omar had meteen een grijns van oor tot oor, zo blij mij te zien, Stephan is altijd al een wat stillere jongen geweest maar hij was er dus ook, hij maakte mijn auto met veel flair. Geweldig , mijn auto is weer klaar, en als klap op de vuurpijl was het nog gratis ook... ik vond het geweldig leuk, wat een bijzonder begin van het nieuwe jaar. als het zo door blijft gaan krijg ik wel een heel bijzonder jaar, met vele verrassingen  waar ik erg voor ben.


Achteraf realiseer ik me ook wel, dat ik toen ik thuis kwam op de rotonde voor mijn huis inderdaad een behoorlijke knap hoorde, en ook een soort van licht zag, maar ik dacht nog wat een rotstreek om met een rotje naar een auto te gooien, die zeg ik ook altijd tegen mijn leerlingen. Achteraf besef ik ook dat er niemand was om kwart over twee, dus het kon niet eens dat iemand iets had afgestoken, achteraf is het dus gewoon zo geweest dat toen waarschijnlijk een zekering is gesprongen.. waar ik dus vandaag achter kwam.... 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten