zondag 29 maart 2015

Stil(l) evenIk vraag me nog steeds af waarom ik deze cursus volg maar goed het is nog maar 1 keer dat scheelt dan is het volbracht, om het zo maar even  te omschrijven. Ik vind er eigenlijk geen klap aan en leer er voor mijn gevoel niets bij. alleen maar afzien en hopen dat het over gaat.
We hadden als opdracht maak een foto van een stilleven.. en sorry ik kan dat niet serieus nemen. De vraag kwam van de docent wat nou een stilleven was, waarop ik zei. dat hij niet zoveel zegt...  Nee zei de docent.. je moet er stil van worden...  Dus ik begon al te lachen... ik kan me ook niet beheersen.. dus ik ben maar echt even gaan klieren.. De eerste foto's  van de flessen wijn vind ik mooi gelukt, daarna ging de serieuze sfeer verloren.. en ja hoor.. ik ben de draak er mee gaan steken.. dus ja ik heb nog een paar foto's gemaakt waar je stil van raakt. of keihard moet lachen dat laat ik aan jullie over.
Ik moet zeggen ik ben meer van de spontane stillevens die je tegenkomt en niet een gearrangeerd geheel zoals we nu moesten doen.. niet zo mijn ding..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten