dinsdag 3 maart 2015

en de winnaars zijn..

 
God wat is dat moeilijk, je moet kiezen tussen de foto's die je hebt gemaakt, om de mooiste te laten zien op je cursus. Vanavond  is het dan zover voor het eerst mag ik aan mijn docent de foto's laten zien die ik gemaakt had, en ik moet zeggen, lastig kiezen. Ik heb zitten te wikken en te wegen, toch gekozen voor 3 foto's uit Istanbul en de rest uit Madrid.  Ik vind dit de mooiste die ik had, al waren er zoveel mooie bij, ik kan niet kiezen. Dit is ook mijn grootste probleem met mijn foto's ik kan niet weggooien. ik kan niet opruimen, ik kan niet beslissen. Een foto die vaag is kan weg maar de rest niet.. Tegenwoordig leer ik het, omdat ik altijd meer dan 1 foto maak van iets, de beste te bewaren en de rest weg te gooien.   De foto die hier boven staat vind ik de mooiste uit de serie van Madrid, die daaronder staat de mooiste uit Istanbul
 
Het grote verschil tussen deze twee foto's is zo mooi en zo schrijnend net als de twee onderste, het jongetje op een bankje dat zit, uit Madrid en een foto van een jongetje in Istanbul dat zit te bedelen.
 
madrid 2015
istanbul 2014
Ik blijf de tegenstelling steeds zien en kan de ene foto eigenlijk niet zonder de andere zien.. dus ik laat ze hier maar zien en wie weet krijg ik van jullie nog mooie zinvolle commentaren op deze foto's.


madrid 2015
istanbul 2014
madrid 2015

madrid 2015
madrid 2015

Geen opmerkingen:

Een reactie posten