zondag 15 maart 2015

het zouden je vrienden maar zijn

 
Na divorce bleef ik even hangen en belande daardoor in All you need is love... soms kijk ik er na omdat het toch wel op mijn emoties werkt en dat is soms erg lekker. Ik weet nog dat ik ooit, toen het programma net begon, tegen mijn toenmalige vriendje zei, als het ooit tussen ons uitgaat of wat dan ook, heb nooit het lef om Robert ten Brink op mij af te sturen, dan kun je het helemaal vergeten. Dit heeft hij in ieder geval goed onthouden, hij heeft inderdaad niet robert ten brink in geschakeld, wel een vriendin, maar die had haar missie niet volbracht, ik bedankte keurig voor de uitnodiging. Nu zit ik dus te kijken en het is tenenkrommend. Het begin met een meisje, dat anderhalf jaar opzoek is naar  een man die ooit in Life for you is geweest, die een date zocht. Haar vriendinnen hebben nu geregeld dat zij hem gaat zien en ontmoeten op de liefdesbalkon. Ze moet wel meedoen, want het is op tv, maar ik had de boel al opgepakt en was opgestapt.. ongemakkelijke situatie voor zowel haar als hem, Daan in dit geval, omdat hij ineens met een wildvreemde opgescheept zit op de liefde balkon om daar met haar te praten die kennelijk niet helemaal het juiste spoor heeft gevonden via de ns, en dus ontspoort anderhalf haar bezig is geweest met hem te vinden..
Daarnaast zit een groepje pubers, die kennelijk niet overzien wat ze aanrichten, en zo ook het team en onze love god Robert, de jongens hebben allemaal een vriendin,  behalve eentje, Jeffrey, dus ja dat is  toch wel erg vind de vriendengroep, mede omdat ze het zo jammer voor hem vinden. Ze vertellen vol enthousiasme dat hij niet echt spraakzaam is als er een meisje aankomt en dan dicht klapt. Dat kan en dat  komt wel goed ergens  neem ik aan. Misschien is hij wel niet van de vrouwen maar van de mannen, maar de jeugd ziet dat niet, en doet dus een beroep op Robert. Deze man is met een levensgrote foto van Jeffrey een stad in gegaan, en overal gevraagd aan meisjes wat ze van hem vinden, de opmerkingen zijn gelukkig positief, okey een paar meiden lopen gillend weg, en je ziet hem grijnzen. Daarnaast zie ja als eindshot dat de foto bij het bordje Sale word neer gezet, kennelijk een leuke grap voor hem en de camerateam maar ik vind het belachelijk dat je zo met mensen om gaat, dat je ze in de uitverkoop gooit. Dit is nog niet het ergste, je ziet hem roodkleuren en echt niet weten wat hij er mee moet. dan komen er ineens eerst twee meisjes aanlopen die voor hem zijn gevallen, ik zie zijn lippen bewegen naar zijn vrienden die dit hebben geflikt, van nee he niet mijn types, helaas er komt nog een grotere hel, er komen ineens 100 meisjes aan gelopen en hij moet met ze gaan praten in de love spot... een speciale ruimte waar mensen samen komen war ze kunnen praten met elkaar. Ik heb het te doen met dat joch, door zijn vrienden helemaal voor schut gezet op tv, de opmerkingen van robert ten brink, die het alleen  nog maar erger maken, je ziet dat joch echt zich zo ongemakkelijk voelen, en zich opgelaten voelen, dat hij zich geen raad weet. Hij mag op de rode knop drukken als er wat is,  dat is de instructie, en hij blijft maar drukken van de spanning en de zenuwen. Zijn vrienden liggen slap van het lachen op de banken van de studio.. terwijl ik alleen maar denk... jongen zeg gewoon dat je dit niet wilt, en stap er uit, heb dat lef, zeg gewoon de vriendschap op want jij bent voor hun nu de joker en niets anders dan dat.. zij vinden dit goed voor jou maar het is niet goed voor jou..  Wat zou ik graag dat joch redden uit deze situatie, wat me zo doet denken aan pesters en gepeste kinderen, aan meelopers.. en met dank aan robert ten brink, is er weer een nationale pestscene getoond. Ik vraag me af waar de redactie mee bezig is, als dit de liefde is die we nodig hebben dan zou ik zeggen steek deze liefde maar op een plek waar de zon niet kan schijnen...
Ik zou het geweldig vinden als Jeffrey ineens op de knop drukt en zegt dat hij op mannen valt...( maar dit is iets wat ik dan geweldig zou vinden voor zon show, al is hij denk ik geen homo) en dat al die vrouwen hem gestolen kunnen worden, dat ineens zijn vriendje komt aanlopen en dat hij dan ineens helemaal out is.. tegen zijn vrienden zegt dat ze dood kunnen vallen en dat hij heel eenvoudig zijn eigen leven gaat lijden, al ben ik bang dat hij in deze walgelijke show mee blijft draaien omdat gewoon het hem overdonderd... ik hou mijn hart vast voor dat joch.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten