zaterdag 12 oktober 2013

Gerard Joling in Ziggo

Omdat ik 4 toegangskaarten had gewonnen voor het concert van Gerard Joling, en vriendinnen Laura, Kitty en Heleen, helemaal  gek zijn van Gerard Joling, heb ik ze gevraagd of ze mee wilden naar dit concert gratis.. Ik kon geen blijere gezichtjes zien nadat ik dit gevraagd had, ze hadden er zin in en zijn al jarenlang fan van Gerard en nu eindelijk konden ze naar dit concert.. wat een eer vonden ze dit. De dames hadden er helemaal werk van gemaakt, en waren helemaal in de stijl wat Gerard Joling geweldig zou vinden, en het zou zelfs bij het concert van Frans Bauer hoog aanslaan, de glitter, de glamour die de drie dames die ik mocht begeleiden, in mijn wat minder doch zeer gewaardeerde zwarte kleding stak wat af maar ja daarvoor ben je ook begeleider van 3 bijzonder vrouwen die fan van Gerard zijn van dag 1 toen hij de soundmix show won...(Dit bovenstaande over dat ze fan zijn is een grap, we zitten met z'n vieren in het zelfde schuitje, we zijn niet echt fan van hem maar een dagje uit is altijd leuk en zeker met goed gezelschap) Lekker vroeg zijn we vertrokken vanuit alphen om samen aan te komen bij de parkeerplaats om naar het concert te gaan. Het gebouw is prachtig, en zeker als je binnenkomt, een tot in de puntjes verzorgde entree en muntjes van de postcodelotterij vrienden heerlijk gewoon. Het concert begon en meteen zag ik het.. Gerard aan de botox, me die verbaasde blik die je alleen maar ziet bij mensen die een botox behandeling hebben gehad, tevens opgespoten lippen en ook nog veel te witte tanden.. iets te veel buik, en een detail die ik niet zal bespreken hier maar wat ik via via weet, behoorlijk overdreven. Maar goed, ik moet zeggen, als persoonlijkheid vind ik hem niet echt geweldig, maar ik vind hem als zanger erg goed. zeker als je daar naast even een Gordon ziet met zijn foute dansje  en vals zingend helaas. Daarnaast kwam ook nog Maywood langs en ach wat is dat heerlijk, hun zang te schel door een verkeerde afgestelde microfoon, hun dansje op de verkeerde hakken net niet in de maat maar wat heerlijk om die oude liedjes weer te horen, genieten.. Ik moet zeggen dat ik Gerard een topvakman vind, en als hij ook nog iets minder overdreven zou doen zou ik mijn petje voor hem afnemen. Ik heb in ieder geval een heerlijke avond gehad en genoten van deze avond door het gezelschap en door de goede zorgen van de postcode loterij.. heerlijk



Gerard Joling staat op zaterdag 12 oktober 2013 op de planken in de Ziggo Dome! 
Gerard JolingGerard Joling probeerde al als jonge jongen aan de bak te komen in de muziekindustrie. In eerste instantie lukte dit niet, maar dankzij een optreden in de Soundmixshow van Henny Huisman kwam zijn langverwachte doorbraak. Met nummers als ‘Love is in your eyes’ en ‘Ticket to the tropics’, stond Gerard Joling lange tijd in de hitlijsten en vanaf dat moment wist iedereen wie Gerard Joling was.
De ToppersIn 2005 begon Gerard met de gelegenheidsformatie de Toppers, en samen met René Froger en Gordon gaf hij elk jaar een concert in de Amsterdam ArenA. Al snel groeide dit uit tot een groot succes en geven de Toppers nog steeds elk jaar een paar concerten.
SuccesEen aantal jaar later, in 2007, bracht Gerard de single ‘Maak me gek’ uit, als voorloper van zijn gelijknamige album. Ook dit nummer werd een grote hit en eindigde op nummer 1 in de hitlijsten. Na het succes van de single Maak me gek scoorde Joling in mei opnieuw een grote hit, dit keer samen met André Hazes.
Nog niet zo lang geleden vierde Gerard dat hij 25 jaar zanger was en bracht daarbij zijn nieuwe hit uit, namelijk ‘Ik leef mijn droom’. De populariteit van Gerard kent geen grenzen en in 2012 scoorde Gerard samen met Jan Smit zijn negende nummer 1-hit en in 2013 bereikte hij met zijn nummer ‘De nacht voorbij’ de eerste positie in de Top 100.
Concert in de Ziggo DomeOp dit moment werkt Gerard Joling toe naar zijn eigen concert in de Ziggo Dome met de titel ‘LEKKER’, en belooft het op zaterdag 12 oktober 2013 een spectaculaire show te worden!
Gerard schittert en straalt in oktober dus lekker twee avonden in de Ziggo Dome. Solo én samen met bijzondere gastartiesten. Wij hopen binnenkort al een tipje van de sluier op te kunnen lichten. LEKKER staat voor een show bomvol hits en muzikale hoogtepunten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten