vrijdag 14 december 2012

ho ho ho.. kerstgala

 
Vanavond hadden we een kerstgala onderbouw en dat is een feest vind ik altijd. Ik ben al heel lang van te voren aan het bedenken wat ik aan zal doen die avond, mede omdat ik vind dat die leerlingen er recht op hebben dat ik er werk van maak als hun docent, en zodoende ben ik altijd op zoek naar iets nieuws iets spannends etc.. en dus dit keer was het eerst het bekende kerstmannenpak.. hier is een foto van met twee leerlingen van de isk in marokaans en Jordaanse kleding, voor het oosterse theehuis die we dit keer voor het eerst hadden, om zo geld op te halen voor Serieus Request..
Natuurlijk ben ik het na een uur zat in dit pak, en ga ik me altijd omkleden in het kostuum van de avond en dit keer ging ik in een stijl die ik zelf er leuk vind, alles bij elkaar gesmokkeld in Amsterdam op het waterloopleinmarkt en ik vind het dan leuk heerlijk... en gelukkig waren de leerlingen heel erg enthousiast over mijn kleding en hoe ik me had aan gekleed.. en dat is waarom ik het altijd doe. Het was weer een bijzondere leuke avond in ieder geval.. waar we weer weken en maanden van kunnen genieten.
 
hieronder nog een aantal fotos van het kerstgala en de kerststal die we hadden met kamelen etc.. en het oosters theehuis













 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten