zondag 23 december 2012

de kerstliedjes top 10

op deze dag voor kerst, waar ik altijd om 7 uur een kaarsje aansteek in de vensterbank voor alle mensen die waar dan ook zich niet gelukkig voelen, of mensen die in oorlogsgebieden leven, op de vlucht zijn, mensen die iemand nu extra missen, mensen die weten dat ze volgend jaar kerst niet halen etc... gewoon als symbool van licht en hoop voor iedereen. Ik hoop natuurlijk uiteindelijk dat iedereen dat gaat doen, zodat we ooit misschien heel nederland in het licht hebben staan en zitten om 19.00 uur en zo dus uitstralen dat er licht is voor iedereen. Al 16 jaar lang doe ik dit en vertel ik dit aan de kids van mij en vraag ze het om te doen.. en nog steeds krijg ik terug van ze dat ze het doen of hebben gedaan en zijn bere trots erop dat ze het doen... en ik hoop dat ze het blijven doen.. gewoon omdat het zo mooi en simpel gebaar is..
maar goed waar het hier om gaat is de top 10 van mijn lievelings liedjes van de kerst die ik draai en waar ik nog steeds kippenvel van krijg...
Ik begin gewoon met nummer 1 en niet met 10
click op de namen van de groep en je zult bij de clip komen van het lied op you tube


op 1

 
met dit lied begint voor mij altijd kerst gewoon door de mooie tekst en het gevoel
 
op 2
 
 
 
op 3
 
 
 
op 4
 
 

 
op 5
 
 
op 6
 
 
 
op 7
 
 
 
op 8
 
 
 
op 9
 
 
 
 
op 10
 
 
 
 
 
 
en hier onder dan nog wat gruwellijkheden die je kan beluisteren over kerst dezen hebben het net niet gehaald terwijl ik ze soms stiekem wel mooi vind. klik op de letter en je hoort het lied en de letter E is afschuwelijk.... zo fout.. zo erg ..
 
 
A   B C D E F G H
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten