maandag 23 september 2024

Welkom nieuwe baby(s)

 

Het lijkt wel een babyboom bij mijn vrienden, 

Ze zeggen wel eens een goed voorbeeld doet goed volgen en dat is ook wel zo om eerlijk te zijn, want wat zijn er prachtige kindjes geboren de afgelopen maanden.

De eerste die werd geboren was  de dochter van mijn dierbare vrienden Misjel en Dominique, een prachtig dochter maar aangezien ik met vriend  Niels op kraamvisite wilde, duurde het nog even, ook door de vakantie etc dat ik het meisje kon zien. maar afgelopen vrijdag was het zover. Niels en ik gingen op kraamvisite en wat een mooi kindje prachtig.. maar ook om de ouders te zien, wat een mooi stel me het kindje, de liefde straalt eraf, zo ook naar het oudere broertje.. prachtig ik geniet er oprecht van.Inmiddels was het kindje al zover gegroeid dat ze in het vreselijke pakje, niet meer aankon en ik denk dat dat ook goed is, mede omdat het meisje niet tot haar recht komt, aan de andere kant misschien komt haar schoonheid daardoor misschien wel extra leuk uit.

Terwijl we op kraamvisite waren, de etiquette niet kennende dat je dus maar hooguit een uur bij een stel mag zitten bij net een baby, bleven we er rustig bijna 2 en een half  uur..  maar ja als de kaasjes met toastjes en ook nog whiskey op tafel komt, die niet drink, maar Misjel en Niels wel dan loopt het wel wat uit de hand, maar wat was het weer gezellig met elkaar. genieten

 De zoon van mijn buren is een prachtig ventje en daar hebben we natuurlijk behoorlijk bij meegeleefd en veel gekeken hoe het ging met de buik.. maar vooral genoten van hoe ze er naar uitkeken dat de baby kwam. Dat gebeurde net toen ik op vakantie was in Berlijn,  dus bij thuiskomst zag ik al het prachtige uithang bord maar ook de kaart..  een paar weken later heb ik het jongetje in het echt mogen aanschouwen.

En daar was nummer drie in de rij.. de dochter van oud leerling Sven, waar ik al een blog over had geschreven. dus daar ga ik niet mee zo op in.. maar wat een prachtig kindje is dat ook.

En nog niet zo lang geleden is de zoon geboren oud buren ,maar inmiddels vrienden, Femke en Jeroen, de foto's gezien en wat een mooi jongetje is dat ook. prachtig.. en ze hebben ook allemaal zulke mooie namen.... 

Het is toch wel boeiend om al dat nieuwe leven op deze wereld welkom te mogen heten.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten