woensdag 25 september 2024

KB op maandag

 

Het is maandag dus vaste prik. Rond iets voor 8 kwam ik aan bij de sportschool, Paulien was er al en ook de trainer Frank zat al op zijn vaste plek bij de bar.. even gegroet lekker gepraat, en daarna met elkaar naar de zaal.. waar de les gegeven werd. Dit keer was het een klein groepje en gingen we ook met de bar werken.. vind ik altijd erg leuk om eerlijk te zijn, is er wat afwisseling.
De sfeer zit er al goed in en we lachen wat af zeker met de stunt die sportmaatje Esther heeft uitgehaald., Er is weer een weekend gepland met elkaar naar van der Valk, Niel en ik hadden vorige keer onze punten gedeeld met Krista en Esther, zodat zij mee konden, met de deal dat als we weer gingen en zij hadden de punten dat het dan met ons gedeeld zou worden..  maar tot Niels en mijn grote verbazing stond er ineens in de app, bij de opmerking dat er misschien wel mensen waren die genoeg punten hadden en die wilden delen.. de opmerking van Esther.. Ik heb tegen die tijd genoeg punten dus je kan ze van mij krijgen........
Waarop ik maar even heel droog reageer, die zouden Niels en ik toch krijgen vanwege de vorige keer.. dus hilarisch met elkaar. vreselijk gelachen natuurlijk..  

De les bestond uit:

 up:

 knie hef

hakken billen

squat

armen naar voren en naar achteren

8 push ups

en lunges om en om

daarna begon de les:


swing 60 seconden 2x

 snatch links en rechts 2x

daarna:

 shoulder press 5 rondes breed en small en super small

clean and press 3x

 

buikspieroefeningen 

de deegrol ( met bar en gewichten)

diamant sit up

 

en de hel van de les

biceps breed en small 5 x

 

buikspieren

leg raisers

mountain climbers

 

afsluitend:

lunges met bar in de nek

sally


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten