dinsdag 24 september 2024

ondanks de overlast

 

Ik geef het eerlijk toe...  ik baal wel als ze om 7.00 stipt beginnen en ik eindelijk een keer het eerste uur kan uitslapen.. en dan door het lawaai wakker word. vind het vooral opvallend dat het vooral vroeg in de morgen is dat ze aan het werk gaan.

Maar al zitten we nu al een behoorlijk tijd in de vele overlast. toch is het resultaat erg bijzonder te noemen. Er zijn veel bomen gekapt.,.. wat ik wel jammer vind omdat het toch een mooier aanzicht geeft in de buurt als je veel groen om je hebt, maar dit schijnt terug te worden geplaatst, tevens schijnt de oprit naar mijn huis anders te gaan worden in verband met de vrachtauto's die nu heel veel overlast veroorzaken, maar ook omdat ze niet de draai goed kunnen maken, het is voor veel vrachtwagen chauffeurs een uitdaging om als ze gelost zijn achteruit te rijden en dan ook nog een lastige bocht te maken. kortom er gaat een hoop gebeuren en ik volg het maar vanaf een afstandje. maar dat er iets moest gebeuren was wel duidelijk door de vele oneffenheden in de straat en bij de parkeerplekken.

Maar ze zijn nu druk aan de slag, men had eerst het idee volgens mij om alles meteen aan te pakken totdat men besefte dat er ook nog bewoners zijn die hun auto kwijt moeten kunnen en ook nog de klanten van de winkels op het plein, dus word het nu gefarceerd gedaan, wat wel een hoop rust geeft om een parkeerplek te zoeken.

Het zal wel medio begin november worden als ze klaar zijn maar dan heb je ook wat denk ik maar

Tot die tijd zal ik  niet meer echt lekker uit kunnen slapen op mijn werkdagen maar dat kan ik zo wie zo niet meer. daarnaast is het ook soms,zoals afgelopen zaterdag een hel als er dan om half 8 een tractor met een grote mesttank onder je raam staat te draaien en je geen idee hebt wat er gebeurt.. maar ach die gaan ook weg en dan draai ik me nog wel even om/.



het eerste gedeelte is klaar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten