donderdag 26 september 2024

om even weer te wennen..

 

Ach die akelige hamstring aan de linkerkant, ondanks de afschuwelijke oefeningen die ik moet doen om hem goed op te rekken is er nog weinig verbetering in, dus elke dag lig ik met dat been in een soort rekkous tegen een deurpost aan te duwen om hem langer te maken en geloof ik voel dat behoorlijk... dus dat is wel iets om even te blijven doen. de prettige mededeling van mijn fysio was dat dit wel maanden kan duren voordat hij weer op zijn normale lengte is. en ik vraag me alleen maar af. hoe kan het dat die Hamstring zo kort is geworden, ik heb volgens mij niets verkeerds gedaan al die tijd, veel gewandeld in de vakantie in de steden. en een paar grote wandelingen gemaakt waar het inderdaad bij 1 wandeling is begonnen.maar dat had ik al geschreven in een blog

Dus besloot ik om maar op mijn vrije zaterdag, nadat ik was uitgeslapen om te gaan wandelen, afgelopen zaterdag had ik al een mooie 10 gelopen dus is nu het plan om 15 te lopen maar dan op mijn wandelschoenen om te kijken of dat goed gaat. Dat hoop ik dus maar. Ik heb wel mijn lage wandelschoenen aangetrokken omdat ik die toch moet inlopen. .de volgende langere wandeling gaan we weer op mijn oude vertrouwde hoge wandelschoenen omdat die zo lekker lopen.

 

Het idee was 13 km maar het werden er helaas maar 9 ondanks dat het een grote route leek.,  het begin was duidelijk een stuk langer dan twee kanten samen die ik liep maar dat  maakte niets uit, in Alphen kun je alles verlengen als je wilt dus dat heb ik ook maar gedaan. 

Prachtige foto's gezien op het rondje Woubrugge,  tevens weer eens de box jump geoefend onderweg, als ik altijd een bepaalde stuk loop waar veel  boerderijen staan die veel verkopen zit er een soort grote betonnen vierkant langs de weg, en daar kun je langs lopen of overheen lopen, en de opstap is redelijk hoog, ongeveer zo hoog als het podium bij de sportschool, dus daar spring ik dan altijd op .. en nu dus eerst aan de ene kant daarna aan de andere kant.

Terwijl ik mijn laatste stukje liep in Alphen kwam ik weer een prachtig stukje streetart tegen., Jaren geleden ,zeg maar onze laatste echte winter, zag ik bij een flat op een grijze elektriciteitskastje een prachtige streetart van een man met een koffer... mede door de sneeuw zag ik meteen daar een vluchteling in.. later zag ik ergens in Alphen een ballerina op zon kastje, later nog een kat en nu dus een docent/ leerling die het alfabet doet en dan bij de f door schrijft fuck... prachtige werk weer, ben zo benieuwd wie dit maakt








Geen opmerkingen:

Een reactie posten