vrijdag 6 september 2024

bijzondere week met oud leerlingen

 

 Deze week is toch wel heel bijzonder, afgelopen weekeind was ik uitgenodigd bij oud leerling Sven en zijn vriendin Denise om hun prachtige baby te komen bewonderen. Zo een eer vind ik dit altijd dat ik dan mag komen. Gelukkig hoefde ik het kindje niet vast te houden, dat is niet zo mijn ding, ik ben als de dood dat ik of te hard knijp of dat ik het laat vallen, dus laat mij maar veilig op afstand in de wieg of waar het kindje ook ligt kijken en zeggen dat het een prachtige baby is.. dat is even genoeg.

 Daarna kwam de woensdag Lulu kwam eten...

Het was veel te lang geleden dat Lulu is wezen eten, we eten meestal 2x per jaar maar door zijn werk en zijn vele reizen naar Dubai en Koerdistan is het wat langer geleden. Dus toen ik terug was uit Londen heb ik meteen contact met hem gezocht en gezegd dat hij moest komen eten omdat we samen moesten bijpraten over het leven.

Dat hebben we dus afgelopen woensdagavond gedaan, ik had als voorafje Asperge soep, met als hoofdengerecht een wereld gerecht Durum met een salade met allerlei rauwkost met feta en olijven.

Als toetje een gemakkelijk ijsje uit de diepvries. Aangezien Lulu veel te vertellen had hadden we vroeg afgesproken omdat hij om 20.00 weer naar zijn werk moest. 

De maaltijd bestond uit asperge soep, durum met een frisse Hollandse/ Griekse salade en als toetje een ijsje met aardbeien.

We hebben heerlijk zitten praten over zijn vakantie in Koerdistan, maar ook over  zijn toekomstbeeld, het is prachtig om te zien hoe hij en zijn broer samen ontwikkelen  en iets moois van het leven maken waar ze van genieten.

Wat is het toch leuk om zo nog steeds in contact te staan met oud leerlingen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten