woensdag 18 september 2024

Londen dag van vertrek naar huis

 

De dag die ik wist dat hij zou komen is aangebroken.. terug naar huis. Met als  in Berlijn laat ik ook hier maar weer een koffer achter in de vorm van vriend Erwin.. wat ga ik hem weer missen..

Lag gisteren vroeg in bed en gelukkig waren de buren rustig. Toch heb ik slecht geslapen.. wat niet zo heel gek is..want ben als de dood dat ik me verslaap

Het inpakken ging gisteren meer goed had erg veel pakjes shortbread gekocht voor vrienden met als gevolg dat mijn koffer erg vol is voor het eerst gaat dus de vuile was mee in de rugzak.. maar daar heb ik hem ook voor bij mij. 

Het lawaai brood en de thee doen hun werk ik kom zo wel op het vliegveld aan dat kan niet anders..daar maar ontbijten. .

Nou de ochtend ging goed, vond me vrij snel terug in de badkamer. Mijn gezicht was ook vrij snel weer in het gareel, de bijna lege flesjes meteen weggegooid zodat ik met een gerust hart hopelijk door de douane kom, we zullen zien.

Rond half 6 ben ik naar Paddington  station gelopen zodat ik ruim op tijd was. Ik kan niet blijven hangen in een hotelkamer als ik klaar ben.

Nou lekker weer, sta ik bij de Elizabeth line kan ik bijna de metro in is er een ontruiming.. gevolg geen metro lijn doet het. En men heeft geen idee wanneer het klaar is. En daar sta je om 4.00 voor op…

Goed lang gezocht naar een alternatieve route, nog snel even een foto van beertje Paddingthon, en dan maar op de gok naar bakerstreet en daar maar verder zien. Goed gekozen kon zo op de goede lijn stappen en kwam precies uit bij de plek waar ik moest zijn voor de trein naar het vliegveld.

Op het perron werd mij een enquête afgenomen en bij het invullen van mijn leeftijd was hij oprecht verbaasd.. hij zag geen grijze haren nee natuurlijk niet ik hou het op kleur 😂. Heb hem niet meteen ten huwelijk gevraagd.. maar het was een mogelijkheid.

Wat is airport city altijd relaxt, je legt je koffer in de bak en je rugzak, niks geen gedoe met je moet je kleine flesjes etc in een plastic zakje van het vliegveld doen. Niks van dat alles en ik kom overal zo doorheen. 

Snel door naar het toilet niet alleen blijft Londen roepen maar ook de natuur blijft roepen. Dus snel naar de aftap gedeelte gegaan op het vliegveld. 

Daarna wilde ik een echte Engelse ontbijt vegetarisch, helaas dat ging niet door, kreeg in een iets te dure restaurant een totaal andere kaart dan de ontbijt kaart. Het was de menu kaart van het avondeten en dat om half 8 in de ochtend waar mijn lichaam alleen maar  vraagt om kwark en eventueel wat brood.. dus ben ik maar weg gelopen van de mij toegewezen tafel.. en heb maar een kwarkje en een heel vet broodje genomen. Met een kop thee. 

Vliegtuig 10 minuten vertraging en dat is prima. Heerlijk Emily in Paris bekeken net als 1 aflevering van de slimste mens tot het tijd was om naar het vliegtuig te gaan….

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten