woensdag 5 juni 2024

Zo lief..

Kunst aan de muur.. Zoals ik al eerder schreef, heb ik een speciale wand in mijn werkkamer die vol hangt met kunstwerkjes. niet allemaal van bekende mensen maar van vrienden, soms koop ik wat bij onbekende kunstenaars uit de steden waar ik kom, vooral zwart wit dingen koop ik, dat vind ik erg mooi,  daarnaast hangen er ook foto's van mezelf, mijn geboorte tegeltje, maar er is een speciaal hoekje met kunst van Banksy, niet de echte kunst natuurlijk maar dat wat ik op mijn reisjes heb gekocht in de steden o.a. bij het Banksy museum...

Ik ben nu eenmaal gek van streetart en het werk van Banksy blijf ik bijzonder vinden, mede omdat het zo omgeven is met de vraag wie nu Banksy is..

Afgelopen week kwamen vrienden eten en hun zoon kwam heel trots naar mij toe en zei dat hij een schilderij had gemaakt voor mij, en ik kreeg van hem bovenstaande schilderij. dit kan me enorm raken, ik kan er super blij van worden maar ook best wel wat emotioneel. mede omdat ik hem ken.

Het is dan niet helemaal perfect maar het gaat erom dat hij dit speciaal voor mij op zijn school heeft gemaakt en dat hij dus aan mij heeft gedacht.

Natuurlijk heb ik hem meteen laten zien waar ik het op ga hangen, en daarvan heb ik hem de volgende dag een foto gestuurd...  hij mag weten dat ik super trots ben op hem dat hij dit voor mij heeft gemaakt.

Wat kun je toch blij worden van kleine cadeautjes die recht uit het hart komen en die je zo raken.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten