zondag 2 juni 2024

Rugzak.....

 

Nee niet deze rugzak. en ook niet de drager van deze rugzak gaat het om. het gaat om een hele andere rugzak, mijn rugzak waarmee ik al jaren reis die ik bij me heb als ik in de diverse steden ben. of soms zelfs landen. .het is een onooglijk zwart ding, maar het is ideaal, veel vakjes, veel zakjes, veel ritsjes zeker aan de binnenkant waar ik dan spullen in kwijt kan die belangrijk zijn zoals paspoort telefoon, betaalpas etc.. en dan een hele grote binnenvak. waar je alles zo lekker onordelijk in kan mieteren.. heerlijk. dat is pas echt genieten.

Echter de bovenkant trek je dicht met een touwtje door eigenlijk wat zwak nylon. en dat gaat op den duur toch echt mis. het gaat scheuren, het gaat veranderen kortom het is een ellende en toch is deze rugzak de ideale reisrugzak voor mij... dus tja wat nu

Het hele internet afgespeurd naar deze rugzak, nergens te vinden, zelfs niet met google picture zoeken, nergens, dus wat ga je dan doen. juist je gaat maar wat rugzakjes uitproberen die je tegenkomt maar geen 1 beviel echt lekker.. ze waren vaak veel te stram en niet zo lekker fluffy als de oude..

Totdat ik ineens een heldere ingeving kreeg. de gouden schaar, misschien konden zij het herstellen., dus afgelopen zaterdag ik met deze tas naar de gouden schaar, de man keek, en zei dat komt goed, ik mocht meteen betalen en kon hem donderdag ophalen. dus dat heb ik inmiddels gedaan.. en wat is het een genot dat de rugzak het gewoon doet..

Ik ben weer superblij, de rugzak die het wel aardig deed meteen uitgepakt en alles over gepakt. ik heb altijd al zin in reizen maar nu helemaal.. heerlijk

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten