zaterdag 8 juni 2024

Bezoek..

Soms heb je collega's die wat minder in hun vel zitten waar je het goed mee kan vinden. Dus besloot ik om mijn net benoemde collega Kunst te eten te vragen.
Een maaltijd en wat lol en praten over dingen die in het leven spelen kan soms zeer helend en opruimend werken. dus waarom ook niet.

De maaltijd bestond uit courgette soep met stokbrood,  het hoofdgerecht uit het gerecht dat het altijd goed doet, een wrap gevuld met kruidenkaas, gesneden witlof, gesneden paprika, rode ui en walnoten.
Daarbij een heerlijke salade geserveerd, zodat ook dat aanvullend is.
Als toetje dit keer geen vegan ijs maar stracciatella ijs , met aardbeien en blauwe besjes en natuurlijk de heerlijke slagroom.
 
Aangezien ik op de 1 of andere manier besmet ben geraakt met het schoonmaak virus, wat ik probeer kwijt te raken, maar wat helaas niet lukt, had ik al de hele week de boel goed schoon gehouden en was het huis aan kant toen het bezoek kwam. Moet zeggen het scheelt een hoop gedoe als je een robot stofzuiger hebt die alles schoon zuigt, zodat je dat niet hoeft te doen, dus ik heb een soort van planning, maandag stoffen, dinsdag de natte hoek, woensdag,  de keuken die ik ook bij hou,, donderdag  de werkkamer en slaapkamer en dan vrijdag de hele zooi dweilen. het gaat me redelijk af om eerlijk te zijn.
 
Rond 17.00 kwam mijn bezoek om te eten.
 
Nadat we eerst hebben bijgepraat over het leven, over ons werk en meer onderwerpen.. Natuurlijk kwam het kopje kunst ook aan de orde besloten we om te gaan eten
.
Gelukkig sloeg de maaltijd aan., vrienden van mij als die komen eten zeggen altijd kleine porties, maar daar ben ik dus niet zo goed in.. maar dat is niet erg..  het is ook altijd handig om wat over te houden om later van te kunnen eten... zo heb je nog een restje voor de dag van morgen.
 
Rond een uur of 20.00 vertrok mijn bezoek weer omdat er andere verplichtingen waren wat ook prima was.. daarna natuurlijk alles opgeruimd, de keuken weer schoon.. het houd niet op.. en daarna een heerlijk relaxte avond op de bank.. zaterdag vroeg op omdat ik naar Amsterdam wil naar een bijzondere tentoonstelling..


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten