maandag 24 juni 2024

Shabu Shabu ( en film: Ghost Rite here, Rite now)

 

Al een tijdje wilde ik met vriend Christian naar een film. Christian is daarin nog al kieskeurig ik wat minder.. maar goed dus eindelijk had Christian een film gevonden die hij graag wilde zien..

De film die hij koos was GOSHT:Rite here, Rite now, deze film zei mij niets maar ik dacht okey je moet soms buiten de bekende paden treden om te ontdekken of er nog meer te vinden is onder de hemel.. en in de wereld.. dus dat heb ik maar gedaan.. . Dit is wel een film waar Christian helemaal dol van is.. de muziek ook en dat is eigenlijk  niet zo mijn ding maar aan de andere kant.. zie hierboven je moet je soms laten verrassen en ach een film duurt maat 90 minuten als je geluk hebt....Vond het opvallend dat van deze film nergens een trailer of recensie is te vinden. dus ik hield mijn hart vast...

Om 14.45 hadden we afgesproken bij de bioscoop om elkaar daar te treffen... 

Terwijl ik op Christian stond te wachten zag ii het publiek komen en dacht okey dat had ik niet verwacht maar ach veel mensen waren in mijn kleur. 

Voordat de film begon gaf Christian nog een korte uitleg over de voorgeschiedenis van de band en hun muziek..  hoe het verhaal is ontstaan..   dat maakte het meteen wel al leuk.. 

Wel was het even een kleine shock dat de film 2 en een halve uur duurde, dus ik ben nog snel van te voren naar het toilet gegaan..

De film begon, het was een optreden van deze groep, met stukjes van achter de schermen en ik moet zeggen, ik ben geraakt, wat een mooie film, de muziek viel me erg mee, de zanger wat een prachtige stem heeft deze zanger, en wat een prachtige beelden in deze film.. geweldig..  mooi gedaan. Ik heb me in die 2 en een halve minuut geen moment verveeld al was de muziek niet storend.. zal het thuis niet op zetten maar het was goed te beluisteren.. zeker als je iemand naast je hebt zitten die je precies kan vertellen wat de inhoud van de liedjes zijn...prachtig

Na het eten zijn we even naar het huis van Christian gegaan de kat moest eten en daarna naar Shabu Shabu. waar we heerlijk hebben gegeten.. Het is gek als je er vaker komt merk je wel dat je de smaken wel gaat herkennen en dat het dan soms niet meer echt bijzonder is maar het is gezellig eten en genieten  samen .

Rond 21.00 toen onze buiken vol waren zijn we vertrokken naar huis na een mooie middag en avond.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten