donderdag 27 juni 2024

Lunchen met de Sportmaatjes..

 

Afgelopen zondag was het weer zover, we vonden dat we elkaar te lang niet echt hadden gezien en besloten dus om te gaan lunchen bij de Stadsherberg in Alphen, een tent waar ik zeer graag kom altijd. Ik geniet daar enorm van alles, ik vind de inrichting prachtig, ik vind de sfeer leuk en het eten is altijd goed en verrassend hoe het opgediend word.. kortom een feestje..

Door wat gedoe, gewoon te laat vertrokken, was ik iets later dan de rest, maar gelukkig niet de laatste.De sfeer zat er meteen al goed in, wat niet zo verbazend is, dat hebben we altijd met elkaar. Het is vertrouwd en we hebben vreselijk veel lol om alles.

Bij mij zaten Nico en Paulien, Lisette en Yvon aan tafel, de vegetariërs op Lisette na dan maar dat mocht de pret niet drukken.. op de plank die wij kregen zat ook vlees  omdat niet alles op die ene plank kon. dus dat is prima. maar er was meer dan genoeg vegetarische spullen en het was heerlijk om te eten.

|Ik heb vooral met Paulien en Nico gepraat over van alles en nog wat, zoals vaak is het gesprek altijd bijzonder samen en leuk  we hebben ook dikke lol samen  maar ook serieus alleen we gaan in het gesprek alle kanten op wat het weer extra leuk maakt.

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen hoe een bijzondere groep mensen we zijn samen.. we zijn eigenlijk totaal verschillend,  van alle leeftijden en toch is het steeds weer bijzonder hoe goed het gaat samen. 

Krista is hierin wel de grote organisator, zij komt met de ideeën en wij zeggen ja. en  zien dan ook meteen dat het goed is...  Ze is daarin erg goed in.. Heerlijk dat het zo kan.

Kortom sporten is meer dan alleen met elkaar sporten maar is ook met elkaar lief en leed delen, samen leuke dingen doen naast het sporten en er voor elkaar zijn als het nodig is..

de lunch plank...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten