woensdag 12 juni 2024

Musicals Gone Mad (deel 1)

De bonte avond van het musicalseizoen

"Het theatrale hoogtepunt voor musical fans is ook dit jaar weer in DeLaMar te beleven! Het team van Musicals Gone Mad geeft hier aan de hand van een vrolijke voorstelling hun hilarische visie op de musicals die dit seizoen te zien waren. Want wat werden de Nederlandse theaters weer bevolkt door een bizarre mengelmoes van personages: schaatsende acteurs, acterende schaatsers, chique sekswerkers, zingende onderduikers en, zoals altijd, de dames in Mamma Mia!. Dit alles wordt door het team van Musicals Gone Mad vakkundig verdraaid, op zijn kop gezet en samen gekneed tot een heerlijke bonte avond waarin niets lijkt wat het is."
 
Vorig jaar met vriend Marco voor het eerst naar Musicals gone mad gegaan, ik had geen idee wat me te wachten stond, maar dat is geen punt, als ik denk het is leuk ga ik mee. Dus nu ook.
Marco was heel duidelijk na onze eerste avond naar Amsterdam.. ik reed als een oude man. dus ik dacht okey bewijs dan maar dat je het beter kunt. Moet ik eerlijk bekennen dat ik dacht. ik zie het niet gebeuren om met de auto dwars door Amsterdam te moeten rijden,... De la Mar ligt behoorlijk in de buurt van het centrum.. en dat zag ik even niet zitten, Gelukkig Marco wel dus dat was meteen opgelost.

Rond half 6 zijn we vertrokken uit Alphen om  op tijd in Amsterdam te zijn zodat we samen nog wat konden eten. eventueel een Febo, het maakt niet uit maar aangezien ik pas om 17.00 klaar was met de vergadering was dit de beste oplossing.

Na een tocht door onrustig Amsterdam waarbij we keurig tussen de trams door laveerden, met politie escorte dat voor wat ongemak, zacht uitgedrukt, gaf bij Marco, kwamen we aan bij de afgesproken ParkBee plek in centrum Amsterdam. We zaten vlak bij het Leidscheplein, nooit geweten dat we daar zo vlak bij zaten. Nadat we de auto in de  vertrouwde handen hebben gegeven van de jongen die ging over de parkeerplekken, wat wel heel gek is, dat je je sleutels afgeeft en dan plotseling niets meer hebt. je huissleutels etc.. achteraf bedacht ik me.. goh ze sleutels zijn er lang genoeg om er een afdruk van te maken... van je huis sleutels en van je autosleutels.. maar dat is vast niet gebeurt... dus die gedachte heb ik snel laten varen.
 
We zijn in alle rust naar de LA Mar Theater gelopen in de regen dat wel, de zomer wil maar niet komen, we kwamen langs de Melkweg wat toch meteen wat herinneringen bij mij opriep.. ik was er ooit geweest  met school, al is het gek dat ik er toch heel anders rondliep dan ik nu door Amsterdam loop.. 
 
We zijn eerst gaan eten bij een pizzeria, er zijn natuurlijk genoeg tentjes om te gaan eten, maar ik dacht laten we het eenvoudig houden, ook gezien de tijd, en ik had al heel lang geen pizza meer gegeten.

Morgen deel 2 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten