vrijdag 2 juli 2021

winderig zweten

 

Donderdagavond ging ik met wat tegenzin naar de cross xxl. ik was gewoon moe van de afgelopen weken, mede omdat ik toch wel heel wat brandjes heb moet blussen in mijn geadopteerde coachklas..  heftig maar wel voorspelbaar in de laatste week van de school. De leerlingen zijn gewoon moe en het zat, willen niets meer en moeten nog zoveel. Kortom het was pittig maar goed dat is het onderwijs wel vaker aan het eind van het schooljaar. Toch was het wel van belang merk ik, door ineens 3 weken geleden ineens weer de klassen bij elkaar te gooien, waren ze niet te hanteren, logisch, eigenlijk moet je beginnen alsof het je eerste les is met een groep, je moet er bovenop zitten, je moet ook meteen een groepsproces begeleiding doen maar ja daar heb je geen tijd voor en ook vaak niet meer de energie. omdat je normaal aan het einde van het jaar alles hebt lopen, soms loopt 1 groep niet zo lekker maar meestal komt dat wel goed.. maar dit jaar kon ik in ieder geval het tij niet echt keren, dus dan maar doorbijten en hopen dat het overgaat ergens ooit..

Maar als je er eenmaal bent is het helemaal leuk en zit ik er zo weer in, ik geniet zo van mijn mede sporters de lol die we met elkaar hebben, hoe veel we lachen met elkaar en noem maar op. heerlijk gewoon.

Donderdag avond stond in het teken van eerst een rondje rennen, daarna was er een a4 met daarop meer dan 90 oefeningen die je moest doen, er stond 30 voor maar dat was veranderd in 50 seconden. en dan 10 secondes rust, maar dan ben je toch gauw dik anderhalf uur bezig., aan het einde moesten we twee rondjes wandelen om het gebouw,  met een kb eerst boven ons hoofd links, dan rechts, dan op schouderhoogte links en dan weer rechts. De tweede ronde bestond uit gewoon een hangende kb langs je lijf links, rechts, links rechts. en dat dus per zijde van het gebouw.. 

Ik had voor mijzelf liever gerend om eerlijk te zijn, omdat dat lopen met die kb geen pretje is en je dus niet echt het gevoel hebt dat je iets doet.maar het zal wel zijn doel hebben die ik nog niet heb gevonden.

Het leukste van deze avond was wel dat benjamin junior ineens weer aanwezig was, erg geslaagd en gezellig met elkaar, als vanouds klieren en elkaar uitdagen heerlijk

Kortom het was goed dat ik er toch was en dat weet ik ook altijd wel als ik ga sporten dat het als ik er ben en begonnen ben ik het lekker vind en geniet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten