vrijdag 16 juli 2021

diploma dag 2

 

Donderdag de hele ochtend bezig geweest om mijn adoptie coach klas goed af te ronden, het dossier moest gevuld worden met zowel kopieƫn van rapport van Vas toetsen , er moest iets in van een certificaat, dus het was even poot aan. daarnaast moest alles op het rapport ingevuld worden, wat ook al een werkje is om eerlijk te zijn.. Ook nog een vergadering gehad waar we gingen uitleggen wat telecope is. dit omdat een aantal collega's dit wel moesten weten omdat ze er actief in gaan participeren. Daarna ben ik naar de sportschool gelopen om twee flessen Reflax op te halen, die een lieve medewerker daar voor mij had meegenomen uit Spanje. Prima middel tegen spierpijn en andere pijntjes. ik ben er gek op. het heeft echt een perfecte uitwerking op de spieren.. ideaal

Daarna naar huis, mezelf een beetje opknappen en opfrissen want vanavond mag ik weer, mag ik weer klaar staan en de leerlingen ontvangen.. ik vind het toch leuk altijd.. maar ook vermoeiend dat wel, maar ach het is nog maar 1 dagje en dan vakantie, dat is toch waar je het voor doet tenslotte.

Als avondeten kregen we groentesoep met luxe broodjes.. wat erg lekker is dat je zelf niet hoeft te koken die dagen, dat je zo kan aanschuiven. En het is natuurlijk extra gezellig met de collega's om te kletsen en lol te hebben.

Daarna begon het feest, we hebben vreselijk gelachen met elkaar en dikke lol gehad ook om en met de leerlingen.

Toen uiteindelijk de allerlaatste leerling bij het tekenen van de diploma was aangekomen hebben we hem ontvangen met een groots applaus, mede omdat hij een herkansing had en deze dus ook gehaald heeft.. dus door hem hebben we op alle drie de afdelingen 100% geslaagden..

Wat ik erg leuk vind is om te vragen aan leerlingen wat ze gaan doen na deze school ,en ik heb weer opleidingen gehoord waarvan ik het bestaan niet wist. bijvoorbeeld dat er een opleiding is waar ze worden opgeleid tot verkoper online, een bedrijf on line op zetten, of als interieur bouwer bij boten, zo gaaf wist niet dat dit bestond, en zo heb ik wel meer opleidingen gehoord, wat heerlijk om in deze tijd te leven maar het ontdekken dat je toch wel wat achterloopt is wat minder.

 

Aan het einde van de avond hebben we zoals het hoort alles samen opgeruimd, gezorgd dat alle wegs was en dat ook de conciƫrges konden genieten van een heerlijke avond en niet meer uren hoefden door te werken terwijl de rest al aan de borrel zat

Dit is volgens mij de ideale manier van een diploma uitreiken..  een walkthroug waarbij alle docenten iets doen zodat we met elkaar afscheid nemen van de leerlingen en ze feestelijk uitzwaaien.. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten