maandag 5 juli 2021

ook dat nog.... de burpee hel

 

Mijn wekker ging, veel te vroeg, met al een school jaar in de benen,  veel brandjes blussen in mijn coachklas de laatste week, dan nog de ontknoping van de projectweek, daarnaast het lopen van de 18 km van het pieterpad, was het toch wel heftig om vandaag op te staan.. maar goed het is voor het goede doel, geen gezeur we gaan voor de zomerbody van 2022, komt wel goed.

Terwijl ik dan mijn ochtend rituelen doe, ik naar de auto loop besef ik altijd weer wat een geluksvogel ik ben, dat ik mag en kan sporten en dat ik nog zo vreselijk fit ben dat ik het toch weer doen en ook er nog van geniet.

In de auto, de step is nog niet echt klaar om te gebruiken, kan stellen dat ik erg blij ben dat ik vandaag nog niet op de step ben gegaan, die moet nog wat onderhoud hebben maar dat gaat komen, nog geen tijd voor op dit moment.

Terwijl ik naar de sportschool rij, zie ik mijn sportmaatje fietsen, die duidelijk net zoveel zin had als ik.. geweldig ik kan meestal aan haar manier van fietsen zien hoe veel zin  ze heeft.

De warming up begon met een rondje rennen, na gisteren moet ik zeggen viel het me erg mee, het lukte me geweldig goed dus ik heel blij. daarna kwam de eerste tekenen van de hel die er zou komen

10 burpees

10 tusters links en rechts

30 dubble under of 60 singel, touwtjespringen

en dat 5 rondes

daarna de beruchte 30 x dingen doen ronde. 30 burpees, 30 squats, 30 lunges, 30 hollow rock, 30 situps, 30 x double  under touwtje springen of 60 x singel. 

Aangezien ik in goed gezelschap verkeerde ging dat erg lekker en goed. we hadden lol, daagden elkaar uit en vreselijk veel lol, zeker toen en ander sportmaatje ging vertellen over een serie  Sexlife op Netflix met een beruchte douche scene hierin. ik moest er wel om lachen maar toch thuis maar even gekeken in aflevering 3.. ik denk dat na het lezen van deze blog veel mensen toch even kijken naar deze scene

na die 5 rondes gingen we de Megan doen en ik heb nu al een hekel aan dat mens

21 burpees, 21 kb swing en dan nog 21 touwtje springen double under of 42 singel

en dat afbouwen naar 15 en 9 van alles

Ook kwam de grote ronde waarbij we  begonnen bij 10 x een ronde van 6 oefeningen en dan afbouwen naar 1. dus 10 burpees, 10 trusters, 10 burpees, 10 sumo squat high pull, 10 burpees, 10 kb swing en dan  naar 9 etc.. van alles en dat totdat je bij 0 bent. ik ben helaas tot 4 gekomen met die benen van gisteren zat er niet meer in.

Het was zon training waarbij je nog dagen denkt dit moet ik niet meer doen ik ben echt geen 19 meer en toch ga je dan weer de volgende keer omdat je weet waarvoor je het doet. namelijk voor jezelf en om fit te blijven en te zijn

het was naast wederom erg gaaf ook erg intensief, maar ik had het niet willen missen

zeker niet de lol om de scenes in de serie op Netflix

Geen opmerkingen:

Een reactie posten