zondag 18 juli 2021

crimineel......

 

Het zou je toch maar gebeuren..  vreselijk gewoon.. 

Gisteren voordat ik naar de film ging besloot ik om maar even nog snel te tanken nadat ik even naar de zonnebank was geweest, ik had tenslotte tijd over.

Dus ik met de auto naar de pomp om te tanken.. tank vol, naar binnen, afrekenen en gaan, geen probleem leek me, ik neem namelijk nooit bonnetjes mee.

Toen ik in de bioscoop zat, keek ik even op mijn afrekening, wat bleek het geld was er niet afgeschreven.. ik heb nog even gedacht misschien een storing in het geheel dat kan natuurlijk, maar ik besefte me ook dat dat gek is.. dat is bijna onmogelijk leek me.. dus tja wat nu..  ik besloot eerst maar lekker van de film te gaan genieten en dan maar de zaterdag langs de pomp te rijden om te vragen hoe het zit.

Maar na de film bedacht ik me ineens, dit is gek, dit kan niet., mede omdat ik wist dat ik betaald had, totdat ik besefte dat ik mijn watch aan de verkeerde kant heb gehouden van de betaalautomaat, dus dat was echt balen, ik kon er dus niets meer aan veranderen, dus na de film in de auto toch maar langs de pomp, gelukkig bleek ik nog niet op de zwarte lijst te staan. 

Al was er wel een papiertje gemaakt, die eerst in de krochten van de benzinepomp archief moest worden opgezocht, dat ik geweest was en juist dat ik dus doorgereden was zonder te betalen..  waarop ik zei ik ben niet doorgereden, ik heb willen betalen maar het ging mis omdat ik mijn watch per ongeluk aan de verkeerde kant heb gehouden van de de betaalautomaat maar dat maakte niet meer uit, ik kon alsnog betalen gelukkig en was alles opgelost.. 

Het gevoel dat je dit overkomt en je zou er niet achter komen is knap kloten lijkt me, omdat je dan ineens te boek staat als iemand die niet betaald, en dat met mijn reis naar Berlijn in de planning.. vond ik het wel belangrijk om dit meteen te regelen, je zou toch maar bij de douane worden aangehouden dat je niet door mag door een stomme zet met betalen terwijl je denkt dat je betaald hebt..

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten