zaterdag 17 juli 2021


 Als afsluiting van het jaar hadden we dit jaar een bbq op 1,5 meter afstand en dat is best lastig moet ik zeggen, je kan eigenlijk niet met elkaar praten, want je moet schreeuwen tegen elkaar, maar ook als je stukje eten wilden halen is dat best lastig met 1, 5 meter afstand, want ja die man die de bbq doet staat toch wel in beeld, dus je kan er niet om heen bijna.. gevolg.. we accepteren het maar, en roeien met de riemen die we hebben,

Kortom ondanks dat we net het bericht kregen dat de BSO van het kind van een collega dicht gaat omdat er heel veel besmettingen zijn konden wij niet anders dan doen alsof het over was, we stonden dus niet op anderhalve meter.

Eerst kregen we de nodige afscheids speeches, erg mooi en zinvol, het maakt wel dat je weer voelt dat je bij een groter geheel hoort.

Daarnaast kregen we van het MT een prachtig kaarsje voor buiten, zodat we ook in de vakantie van de warmte van de school kunnen genieten.

Eindelijk konden we dus aanvallen op de bbq, een vreemd iets blijf ik vinden dat je dus gewoon je stukje eten haalt, het is een soort van lopend buffet maar dan met vlees en andere aanverwante artikelen.. In mijn wat jongere jaren was het zo dat we gingen BBQ-en en dat je dan zelf je stukken vlees er op legde, dat je wel in de gaten moest houden of iemand anders er niet met dat lekker stukje van jou er vandoor ging maar toch.. het was anders Weet niet goed wat beter is dit is wel handiger

Gelukkig hadden ze ook speciaal vegetarische spullen, heerlijk vond ik dat, wel vond ik het jammer dat ze dat pas gingen opwarmen als men er om vroeg dus je had eerst een bord vol met salade en brood etc, en later kreeg je dan het vergetarische gedeelte. Het was heerlijk hoor en smaakte goed, maar toch..  ik vind het fijner als je alles in 1 x mee kan nemen omdat soms het eten in een combinatie lekkerder is.

Natuurlijk hebben we lekker zitten kletsen met elkaar en dan zie je toch dat we steeds meer een team lijken te worden. het is nog wat onwennig, zeker nu de besmettingen weer zo hoog op laaien. Maar kennelijk zijn we het zat steken we ons kop in het zand, we zijn tenslotte gevaccineerd en we zijn geen jongere dus we hoeven ons geen zorgen te maken toch?

Toch was het goed om met elkaar te eten en samen te zijn. met en heerlijke bbq als eind van het jaar.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten